David Austin Roses aneb honosné růže do svatební kytice

Honosné růže zahradního stylu s nádechem anglického hrabství - to jsou David Austin Roses.

Svatební kytice od mistra

Zahradní růže jsou trendem pro svatební kytice v roce 2020. Aby také ne, když vás jejich typický vzhled a vůně zanesou v myšlenkách na romantické anglické hrabství. Tam se procházíte v pozdním letním odpoledni rozkvetlou zahradou. Za ruku vás drží muž, kterému brzy řeknete své ano..

ruze-david-austin-florea-3.jpg (176 KB)

U hrabství v anglických končinách ještě chvíli zůstaneme. Konkrétně v hrabství Shropshire žil spisovatel David Charles Austin, významný pěstitel zahradních růží. Že byl opravdu mistrem svého oboru dokazují také odborné knihy, které o růžích napsal. Za své úspěchy v pěstování a služby zahradnictví dokonce získal několik významných titulů a ocenění. Pyšnil se také Řádem britského impéria. Rodinnou firmu převzal Austinův syn a vnuk. Odkaz, který vybudoval, tedy žije dál. Je to ráj pro milovníky přirozeného a nespoutaného vzhledu divoké zahrady. Péči, kterou pěstování svých růží posledních 60 let svého života věnoval, můžete okusit v našem online květinářství, kde si můžete nechat namíchat tu nejkrásnější svatební kytici růží ke svatbě přímo předurčených.

Zahradní vzhled růží

A v čem je ten zahradní vzhled růží tak dokonalý, říkáte si? Pak zavřete oči a představte si bohaté, široce se rozevírající květy, které občas překvapí vírem drobných okvětních plátků uprostřed. Barvy, u kterých žasnete nad fantazií přírody. Vůně, která vám rozbuší srdce. Představte si vás, jak tuto skvostnou svatební kytici ve váš velký den nesete.

Přirozená svatební kytice

..není v žádném případě nudná. Růže od David Austin Roses to dokazují. Oslní vás úchvatnými barvami a přirozenou vůní. Namíchejte si vstupenku do manželství z barev, které podle květinové etikety symbolizují lásku, silné pouto, úctu a čistou duši. A které to jsou? Ano, tušíte správně - sytě červená, žlutá, fialová a bílá. Také s elegantně krémovými odstíny nešlápnete při tvorbě svatební kytice nikdy vedle.

ruze-david-austin-florea-5.jpg (178 KB)

Postupené nakvétání

Při prvním pohledu na čerstvou růži David Austin se možná trošku zaleknete. Vypadá docela drobně. Během pár dní však velikost květu značně nabyde. Je dobré tedy plánovat nákup, aby v den svatby byl květ zcela otevřený. 

ruze-david-austin-nakvetani.jpg (170 KB)

Růže jako umění

Jak sám David Austin říkal, pěstování růží je umění i věda. Je to ale také velmi srdeční záležitost. Srdcem proto vybírejte i vy. Jedině tak svatební kytice podtrhne vaši osobnost a dá jí naplno vyniknout.