VIP Roses - prémiové růže do vaší svatební kytice

VIP Roses jsou pěstitelé sezónních růží prémiové kvality. A nejen to. Jejich sezónní pěstování v nevytápěných sklenících je maximálně ekologické.

VIP růže do svatební kytice

To, že VIP není jen otřepaná prázdná fráze, dokazují nizozemští bratři a majitelé zahradnické společnosti VIP Roses Marc a Ed Sassen. Sen mít vlastní rodinné zahradnictví se v nich zrodil v dobách, kdy jejich otec vlastnil skleník růží. Po následujících 35 let ze skleníku rostla celosvětově uznávaná zahradnická společnost, která navíc velmi dbá o životní prostředí a udržitelnost. 

svatebni-ruze-vip-roses-1.jpg (178 KB)

Kvalita ruku v ruce s životním prostředím

Růže od VIP Roses si nemůžeme užívat po celý rok. Jejich sezónní výroba od dubna do listopadu má však svůj smysl. A tím je významné snížení produkce oxidu uhličitého. Pěstování v nevytápěných sklenících na ploše 3,5 hektaru je tak maximálně přirozené a docílí přímo magické kombinace - kvality prémiových růží a ochrany životního prostředí. Svým růžím dávají na růst tolik času, kolik je potřeba. Navíc využívají přírodní formu insekticidů a metodu "hmyz proti hmyzu". Zajišťují tak zdraví půdy, ve které jsou růže pěstovány. 

svatebni-ruze-vip-roses-2.jpg (176 KB)

Kreativní a zabávné růže

Oba bratry baví hledat neustále nové odrůdy a neváhají se za nimi vypravit kamkoliv. Jejich hesly jsou kreativita, udržitelnost a zábava. Po letech zkušeností vědí, co si jejich zákazníci přejí. Jak sami říkají - jejich růže vytvořily nespočet úsměvů na tvářích zákazníků a vylepšily jim spousty dnů a událostí.  Nemají být brány vážně, mají vás především oslnit a bavit. To je pro tým VIP Roses hlavní motor v objevování nových a nových netradičních odrůd.

Růže od VIP Roses najdete také v našem e-shopu. Prémiové růže do vaší Svatební kytice 2020 nabízíme i od neméně ekologického pěstitele Wans Roses.

skleniky-vip-roses.jpg (178 KB)