Díl 1.: Tipy na květinové dárky

Připravili jsme pro vás třídílný miniseriál na téma květinové dárky, které u nás na Florea najdete a komu jimi zaručeně uděláte radost. Čím jiným bychom mohli začít, než tím, na co jsme specialisté: řezanými růžemi.

Luxusní růže: speciální dárek pro výjimečné ženy

Chcete partnerku požádat o ruku? Nebo chcete odměnit maminku za to, že tu pro vás vždy byla a stále je? Podtrhnout výjimečnost osoby nebo konkrétního momentu skvěle umí právě luxusní růže.

Mají nádherné barvy a velké květy, nad kterými skutečná milovnice květin zůstane v němém úžasu a možná uroní i nějakou tu slzičku dojetí. Takové růže se totiž nedostávají jen tak.

Barvené růže: barevná oslava radosti ze života

Jako dárek k narozeninám pro vaši ségru? Jasná věc. Barvené růže působí slavnostně a hravě, kromě těch černých tedy :) Ale pokud se rozhodnete pro ty modré, řeknete jimi: Sestřičko, vážím si Tě.

Takový je totiž význam modrých růží podle květomluvy. A je jedno, kolik vaší sestře je. Ať je sestře 20 nebo 50, na modré růže jako dárek na znamení sesterské lásky je vhodný čas vždy.

Speciální růže: pro děti i dospěláky

Malou princeznu určitě potěší, pokud dostane růžovou růžičku se srdíčkem uprostřed květu a posypanou perličkami. Takový dárek je roztomilý a dětem, hlavně holčičkám, se bude moc líbit.

Speciální růže udělají radost i dospělákům, třeba jako dárek pro kamarádku na dietě. Pokud bonboniéru v tomto těžkém období neocení, může se nasytit pohledem na čokoládové růže.

Trsové růže: radost pro všední den

Hledáte-li jen nějakou drobnost, malý dárek pro radost, kterým byste někomu zpříjemnili den, možná potěší malá kytička trsových růží do vázy. I v malém počtu z nich máte pocit, že jich máte hodně.

Růžičky jako jsou tyto jsou neskutečným životabudičem v náročné práci. Díky drobný kvítkům působí mile a přátelsky. Pokud se o ně bude obdarovaná dobře starat, mohou jí pozitivní energií nabíjet až dva týdny.

Stačí se o ně dobře starat.