Pivoňkové zahradní růže David Austin od VIP roses a Wans roses

Pivoňkové zahradní růže jsou nesmírně žádané květiny do svatebních kytic. Na Florea najdete nejširší nabídku těchto růží z kolekce David Austin od špičkových pětitelů. Dnes vám představíme VIP roses a Wans roses

Dovolte nám představit dvě videa, ve kterých se blíže seznámíte s některými z nejkrásnějších odrůd zahradních růží, které nabízíme na našem eshopu. Florea.cz je hrdá na to, že nabízí nádherné růže od dvou předních světových pěstitelů: VIP Roses a Wans Roses. Oba pěstitelé jsou známí svou inovací, kvalitou a širokou škálou odrůd, které pěstují. Zde se podíváme na tyto dvě vynikající farmy.

VIP roses: Holandská preciznost a vášeň pro růže

VIP roses je holandská farma specializovaná na pěstování luxusních růží. S úctou k tradici a s pomocí nejnovějších technologií pěstují nádherné odrůdy zahradních růží od Davida Austina, které se vyznačují jedinečností, svůdnou vůní a vysokou kvalitou. VIP Roses je rodinná farma se sídlem v Nizozemsku, která se specializuje na výrobu jedinečných a luxusních řezaných růží. S velkým důrazem na kvalitu a design, VIP Roses zasazuje nové trendy v květinářství. Jejich růže nejsou pouhé květiny, ale skutečné umělecké kousky, které odrážejí vášeň a kreativitu jejich pěstitelů.

Wans Roses


Wans Roses, se sídlem v Německu, je další renomovaný pěstitel růží, který se specializuje na pěstování vysoce kvalitních zahradních pivoňkových růží. Jejich farmy, rozkládající se na velkých plochách, jsou domovem pro mnoho různých odrůd růží, od klasických do moderních. Wans Roses je známý svým důrazem na udržitelné pěstování a neustálé inovace v oblasti pěstování růží.

Na Florea.cz najdete široký výběr růží od obou těchto významných pěstitelů. Bez ohledu na to, zda hledáte romantický dar, dekorace na svatbu nebo jen něco, co by rozjasnilo váš domov, na Florea.cz najdete ideální růži.

 V souvislosti s pivoňkovými zahradními růžemi David Austin by vás mohlo zajímat:

Řezané zahradní růže David Austin

David Austin Roses aneb honosné růže do svatební kytice

Trendy svatební kytice 2020 

Anglické a zahradní růže v kytici

Zahradní růže v míchaných kyticích