723 350 000 Celý týden 8 - 21 hod. Sobota 8 - 20 hod.
Doprava zdarma
pro objednávky
nad 1 499 Kč
Košík 0 Kč 0
MENU

Ochrana osobních údajů

Svěřujete nám jména, adresy a telefony vaše i vašich blízkých a my je střežíme jako oko v hlavě. Bez těchto údajů bychom Vás nemohli informovat o zpracování či doručení vaší objednávky a někdy bychom ani nevěděli, kam ji doručit a komu volat, když je potřeba něco upřesnit.

Nejsme žádní rozesílači newsletterů. E-maily posíláme jen, pokud se blíží nějaký významný svátek a je fajn vám o tom dát vědět. A když o tyto informace nemáte zájem, prostě se odhlásíte. 

Na našich stránkách používáme cookies, protože nás zajímá, o co máte zájem a na čem máme ještě zapracovat. Prostřednictvím nastavení svého webového prohlížeče můžete jednotlivé cookies ručně mazat, blokovat či zcela zakázat.

 

Teď trochu suchého právnického slohu:

  1. Jsme společnost Florea Holland s.r.o., sídlem Roháčova 145/14, Žižkov, 130 00 Praha 3, IČ: 02777606, DIČ: CZ02777606 a jsme zapsáni v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze, spisová značka C 223416. Abychom mohli odbavit Vaši poptávku nebo přímo objednávku, musíme zpracovat některé osobní údaje. 
  1. Při objednávce zpracováváme data, která jsou v objednávkovém formuláři. Jsou to jméno, e-mail, telefon, vaše bydliště a pak data o tom, kam máme zásilku vypravit. Vaše vzkazy, které k zásilce někdy chcete připojit a také to, jaké zboží vypravujeme – i tyto informace jsou osobními údaji, a i tyto zpracováváme jen proto, abychom vám poskytli naše služby přesně podle vašeho přání.Tyto informace zpracováváme pro splnění naší smlouvy, jsou nezbytná a uchováváme je po dobu 10 let od vaší koupě. 
  1. Vaši e-mailovou adresu (někdy telefonní číslo) zařazujeme do naší databáze pro zasílání informací třeba o tom, kdo slaví jaký významný den, případně vás informujeme o našich akcích. Umožňuje nám to zákon 480/2004 Sb., ale e-mail i telefonní číslo můžete kdykoliv z rozesílky odhlásit. Pokud nám je k tomuto použití ponecháte, budeme je mít v databázi 3 roky od vaší poslední objednávky. 
  1. Pokud se u nás zaregistrujete, budeme zpracovávat vaše přihlašovací údaje a údaje o vašich objednávkách, které jsou v uživatelském profilu pro váš jednodušší nákup. Takové zpracování je zcela na vašem uvážení a bude probíhat po dobu, dokud si účet nezrušíte. Kliknutím na dokončení registrace nám udělujete souhlas, že data takto můžeme zpracovat. Pokud účet zrušíte, souhlas tím odvoláte a data z vašeho uživatelského účtu smažeme. 
  1. Vaše data nikomu jen tak nepředáme. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo freelanceři, kteří se k datům dostanou proto, aby nám pomohli splnit vaše přání a objednávky nebo nám sem tam vypomohli s chodem firmy. Jsou to:
  • rozesílková služba SmartSelling a.s., se sídlem Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, IČ: 29210372, DIČ: CZ29210372, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl B, vložka 7559 v souladu se svými podmínkami zde 
  1. Máte kdykoliv právo se na nás obrátit na emailové adrese obchod@florea.cz, telefonicky na lince 723 350 000 nebo na výše uvedené poštovní adrese a chtít informaci, jaké Vaše osobní údaje zpracováváme; vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování; můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů; požadovat po nás výmaz osobních údajů; v určitých případech máte právo na přenositelnost údajů. Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo soudně vymáhat své nároky. 

Cookies:

  1. Na našich webových stránkách používáme cookies pro
  • měření návštěvnosti našich stránek
  • fungování našich stránek a ulehčení vašeho nákupu 
  1. Cookies a jejich zpracování, které popisujeme nahoře, je možné díky předpisům (GDPR, tedy nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES). Umožňuje nám to tzv. oprávněný zájem. 
  1. Na našich stránkách dál fungují tzv. marketingové cookies. Používáme je k následnému zacílení naší reklamy. Takové použití je možné na základě vašeho souhlasu. 
  1. Naše webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu a další cílení reklamy – tento režim je možný nastavit v rámci nastavení prohlížeče nebo používáním anonymního okna prohlížeče. Pokud byste si s tímto nastavením nevěděli rady, kontaktujte nás, rádi pomůžeme. 
  1. Cookies, které sbíráme za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na našem webu se posuzují v podobě hromadného celku a tím pádem v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    Cookies nezbytné pro funkčnost webu jsou vždy uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro jeho fungování. 
  1. Shromážděné cookies soubory pro nás zpracovává:
  • poskytovatel služby Google Analytics, provozovaný společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, v souladu se svými, podmínkami – mrkněte sem.
  • poskytovatel služby Sklik, provozovaný společností Seznam.cz, a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5 – Smíchov, v souladu se svými, podmínkami – mrkněte sem.
  • poskytovatel služby Facebook, provozovaný společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA, v souladu se svými, podmínkami – mrkněte sem.
  • cz, s.r.o., se sídlem Školská 694/32, 110 00 Praha 1 – Nové Město, IČ: 24818046, DIČ: CZ24818046, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 177098 v souladu se svými podmínkami zde
  • Marketing Miner s.r.o., IČ: 06278990, se sídlem Chelčického 95/15, České Budějovice, 370 01, společnosti s ručením omezeným, spisová značka C 279034 vedená u Městského soudu v Praze v souladu se svými podmínkami zde 
  1. Cookies ukládáme po dobu, která je uvedena dále u jednotlivých typů cookies.

 

Typ

Název

Účel

Expirace

Přístup k informacím

Nutné

CookieConsent

Ukládá souhlas se zpracováním cookies

365 dní

cookie z našeho webu

Nutné

sid

Zachovává stav uživatele při požadavcích na stránky 

29 dní

cookie z našeho webu

Marketingové

IDE

Používá se systémem Google DoubleClick pro registraci a hlášení kroků uživatele webové stránky po prohlédnutí nebo kliknutí na jednu z reklam inzerenta za účelem změření účinnosti reklamy a zasílání cílených reklam uživateli.

1 rok

cookie z našeho webu

Marketingové

test_cookie

Používá se pro kontrolu toho, zda prohlížeč uživatele podporuje soubory cookies.

Session

cookie z našeho webu

Marketingové

fr

Využívá Facebook pro zasílání řady reklamních produktů, jako jsou například nabídky inzerentů – třetích stran v reálném čase

3 měsíce

cookie z našeho webu

Marketingové

ads/ga-audiences

Využívá Google Adwords pro zacílení reklam

Session

cookie z našeho webu

Marketingové

collect

Využívá Google Analytics pro posílání dat o chování návštěvníka na webu 

Session

cookie z našeho webu

Marketingové

PREF

Registruje unikátní Google ID kvůli zachování statistik o YouTube videích

8 měsíců

cookie z našeho webu

Marketingové

VISITOR_INFO1_LIVE

Snaží se odhadnout šířku pásma uživatelů na stránkách s integrovanými videi YouTube.

179 dní

cookie z našeho webu

Marketingové

YSC

Registruje unikání ID kvůli statistikám, která videa si uživatel prohlédl

Session

cookie z našeho webu

Marketingové

ads/user-lists/#

Google

Session

cookie z našeho webu

Marketingové

Sklik

Tracking, Remarketing

10 dní

cookie z našeho webu

Marketingové

Zboží

Tracking, Konverzní

Persistent

cookie z našeho webu

Marketingové

AdWords

Tracking, Remarketing

90 dní

cookie z našeho webu