Tajemná krása růže Black Baccara

Řezaná růže Black Baccara je krásná, temně červená až černá odrůda růže, jejíž květ dosahuje rozměrů až 11 cm a je tvořen asi 40 okvětními lístky.

Tajemství černé růže Black Baccara

Růže Black Baccara je neobyčejným klenotem v říši růží. Tato přírodní odrůda, která je považována za jednu z nejtmavších růží na světě, je dílem francouzského šlechtitele růží, Jacquesa Mouchotta. Byla vyšlechtěna před rokem 2000 a o čtyři roky později ji představila společnost Meilland International ve Francii.

Růže Black Baccara je známá svým velkým, sametovým květem tmavě červené barvy, který v průměru dosahuje 10 až 11 cm. Květ je tvořen asi 40 okvětními lístky, které vytvářejí dojem hlubokého a bohatého odstínu. Tato růže je tak tmavá, že se zdá být téměř černá, což jí dodává tajemnou a dramatickou krásu.

Odrůda Black Baccara je také velmi odolná, což ji činí ideální volbou pro zahrádkáře, kteří hledají růže, které jsou nejen krásné, ale také odolné vůči škůdcům a nemocem. Tato růže je také ideální pro vytváření dramatických květinových aranžmá, která vyžadují silný a výrazný středový bod.

Tipy na péči o růže Black Baccara

  • Používejte čistou vázu.
  • Přidejte do vody květinovou výživu.
  • Odřízněte stonek pod úhlem.
  • Odstraňte všechny listy, které jsou pod hladinou vody.
  • Doplňujte vodu každý den.
  • Udržujte vázu mimo zdroje tepla a přímého slunečního světla.
  • Odstraňte všechny odumřelé květy.

Dodržováním těchto tipů můžete zaručit, že vaše růže Black Baccara budou krásné a voňavé po mnoho dní.

Význam růží Black Baccara

Růže Black Baccara je symbolem tajemství a elegance. Je často používána jako dekorativní růže, protože symbolizuje hloubku a sofistikovanost. Růže Black Baccara mohou být také použity k vyjádření obdivu, respektu nebo hlubokých emocí.

Na Florea.cz můžete nakoupit tyto krásné, temně červené až černé růže za bezkonkurenční ceny a nechat je doručit kurýrem kamkoli v ČR. Pokud chcete přidat zamilovaný vzkaz a nenapadají vás ta pravá slova, nechte se inspirovat našimi články, třeba vyznání lásky nebo originální přání k narozeninám.

V souvislosti s tímto tématem by vás mohlo také zajímat:

Červené růže Furiosa

Řezané růže Crossfire

Jak pečovat o řezané květiny?

Red Naomi - luxusní superprémiové růže od pěstitelů Brockhoff a Van der Drift Roses

Lichý nebo sudý počet květin do kytice? Poradíme.

Profesionální doručení květin Florea