Ever Red rudá růže s největším květem

Ever Red je superprémiová růže pěstovaná výhradně v Africe. Mezi rudými růžemi vyniká obrovským květem.

Růže s největším květem

Ever Red, stejně jako další kultivary růží, byla speciálně vyšlechtěna. Zrodila se ve sklenících společnosti De Ruiter, která patří mezi nejlepší šlechtitele na světě. Růže se šlechtí pro různé vlastnosti jako je vůně, životnost ve váze, tvar květu, odolnost při přepravě, barva květu, velikost květu. Právě barva a velikost květu je to, co růži Ever Red odlišuje od ostatních rudých růží.

Ever Red má velmi výraznou výšku a velikost květu . Na první pohled vás zaujme hlavně barva a tvar. Se svým temně červeným sametovým vnitřkem se elegantně otevírá. Budete uchváceni její krásou. Zejména dlouhé růže v délce 90 cm jsou růže nepřehlédnutelné.

 

Růže od Fair Trade pěstitele

Růži Ever Red dovážíme přímo od pěstitele, letecky, abychom maximálně zkrátili cestu růže od řezu až ke konečnému spotřebiteli. Protože čerstvost je obecně u všech květin na prvním místě, ale u růže s tak velkým květem je opravdu důležitá. Růže s velkými květy je snadné dovést spíše z Ekvádoru, kde rostou ve vysokých nadmořských výškách, ale s ohledem na přístup tamních farem k přírodě a zaměstnancům, se tomuto regionu vyhýbáme. Naopak v Africe je dnes férové pěstování květin velmi rozšířeno. Většina růží Ever Red na našem eshopu pochází z farmy Porini, která dosahuje té nejvyšší kvality, co se týká velikosti květu (7 - 8 cm) , nebo od společnosti Rift Valley, která je vyhlášena životností ve váze (růže mám pak květ 5-6 cm).

Oba pěstitelé jsou držiteli certifikace Fair trade.

Ever Red fair trade růže z Afriky

Není to každodenní květina

Délka růže Ever Red, velikost květu, barva, tvar, to všechno dělá tento kultivar tak jedinečným. Se svým temně červeným sametovým vnitřkem se ladně otevírá, jak se na rudou růži patří. A jak již bylo zmíněno výše, s dlouhou životností ve váze, až dva týdny, je Ever Red růže, která vás rozhodně nezklame. Existuje mnoho vlastností, na které se díváte při výběru růže, která je pro vás nebo vaše blízké nejvhodnější. Některé vlastnosti vidíte pouhým okem – tvar růže, intenzita barvy, velikost květu. U růží hodnotíme ale i jiné, důležité vlastnosti, které vás možná hned nenapadnou, jako je životnost váze či způsob jakým růže nakvétá.

 

Kytice 9 růží Ever Red

Kytice 15 růží Ever Red

Kytice 21 růží Ever Red

Obsah před - případně smažte

Kytice 25 růží Ever Red

Kytice 35 růží Ever Red

Kytice 55 růží Ever Red

Mega kytice 100 růží Ever Red

Kdo hledá opravdu megapuget růží pak je to jednoznačně 100 růží Ever Red v délce 90cm. To už je kytice, kterou není možné jen tak přehlédnout.

Megakytice 100 růží Ever Red

 

Mohlo by vás v souvislosti s "rudými růžemi"  také zajímat:

Růže Red Naomi! vášeň, luxus a dokonalost

Kolik růží k narozeninám

Valentýn: Řekněte to květinou: nestojím už o jinou!

Význam barvy květin

Čerstvé řezané růže z Keni

Certifikáty: Co znamenají a proč nás mají zajímat?