Květinový dárek k narozeninám

Dárek k narozeninám by měl být originální a měl by odrážet osobnost obdarové osoby. Pomůžeme vám takový dárek připravit.

Hledáte vhodný dárek k narozeninám?

Nabízíme kytici míchaných květin jako ideální řešení pro tuto příležitost. Naše zkušená floristka pro vás sestaví originální kytici, která bude vždy jedinečná a přizpůsobená vašim požadavkům. Garantujeme profesionální vazbu a 100% čerstvost květin, přičemž složení kytice bude vždy podle sezóny. Zákazník si může specifikovat barvu nebo druhy použitých květin a rozpočet, a my připravíme kytici přesně podle zadání.

Abychom se ujistili, že naše kytice splňuje vaše očekávání, vždy zdarma odešleme fotografii kytice po uvázání. Zákazník si tak může svoji kytici zkontrolovat a odsouhlasit. Všechny naše kytice vážeme den před doručením v našem chlazeném skladu, což zaručuje, že květiny budou opravdu čerstvé a v co nejlepším stavu. Vyberte si kytici míchaných květin jako narozeninový dárek a překvapte obdarovaného krásou a elegancí našich květinových aranžmá.

Přání k narozeninám na stuze

Na Florea.cz máte možnost vytisknout jejich vzkaz nebo přání ke kytici na kvalitní stuhu. Tento osobní dotek dodá vaší kytici zvláštní hodnotu, která bude trvat dlouhé roky. Stuhou pak květinu svážeme a ve chvíli, kdy ji kurýr předá obdarované osobě, bude vzkaz elegantně doručen společně s kyticí.

V souvislosti s tímto tématem by vás mohlo také zajímat:

14 nejkrásnějších SMS přání k Valentýnu

Doručení květin s přáním

Skvělý dárek pro ženu

7 nejkrásnějších vyznání lásky

15 vyznání lásky poslaných s květinou