Isinya – 35 hektarů růží v Keni

Isinya Roses je keňská farma specializující se výhradně na růže se sídlem v malebném regionu Rift Valley, a to přímo v malém a klidném městě Kintengela. Tato společnost vznikla v roce 2001 a od té doby vzkvétá a neustále realizuje svou vizi stát se africkým lídrem ve vývozu kvalitních růží.

Za svým současným úspěchem vidí Isinya několik faktorů: nekompromisní profesionální standardy, spolehlivost, důvěru zákazníků a celkový přístup při provozování a vedení farmy. Náročná klientela během posledního desetiletí pomohla firmě ve zlepšení a inovaci nových produktů při využití nejnovějších technologií a lokální zkušenosti.

Růže z farmy Isinya Roses jsou dováženy do mnoha vzdálených koutů světa, zejména do: Evropy, Austrálie, Japonska, USA a do zemí Blízkého východu.

Farma se rozkládá na 35 hektarech ve vzdálenosti 55km od Nairobi, hlavního města Keni, v oblasti Isinya v provincii Rift Valley. Jeden hektar z celé plochy farmy je věnován propagaci, zkušebnám, prostorům, kde se květiny balí a ubytovnám pro zaměstnance. Zbylou část farmy pokrývají skleníky, zaplněné růžemi.

Isinya místní přírodu pouze nevyužívá, ale zapojuje se aktivně do péče o ekosystémy a okolí. Keňa, známá celému světu svou krásou, není pouze fauna, ale také flóra. Firma Isinya je hrdá na to, že již dokázala vypěstovat více než 15.000 stromů, které se staly domovy pro různé druhy ptáčků.
Které druhy růží dováží Florea.cz z této farmy? Jednokvěté růže Fancy Curiosa, Bella Rose či Sudoku. A trsové růže Fireworks, Flashing a Snowflake.

Navštivte webové stránky firmy Isinya Roses.