Bílá zahradní růže Solsbury Hill

Zahradní růže Solsbury Hill: bílý květ dokonalosti z dílny David Austin, ideální pro svatební kytice. Luxusní výběr od Wans Roses, kde tradice potkává moderní trendy.

Solsybury Hill: Bílá zahradní růže z kolekce David Austin

Růže Solsbury Hill je ztělesněním elegance a luxusu v říši květin. Její bílý, velký květ je jako stvořený pro svatební kytice, kde dokáže vyniknout svou čistotou a dokonalostí. Tato zahradní růže pochází z kolekce David Austin, což je zárukou vysoké kvality a jedinečnosti. Pěstitelem této nádherné růže je renomovaná společnost Wans Roses, která své odrůdy prezentuje pod prestižní značkou Royal Beauties. Růže od Wans Roses nejsou jen vizuálně atraktivní, ale také výsledkem královské péče a vášně pro pěstování. Jejich netradiční vzhled a dokonalost odraží nejnovější trendy v oblasti pěstování růží, což je dělá neodolatelnými pro všechny milovníky růží.

Co byste měli o zahradní růži Solsbury Hill vědět:

  • jedinečná zahradní růže s velkým bílým květem.
  • pochází z kolekce zahradních růží David Austin
  • ideální růže pro svatební kytice a dekorace

 

Péče o řezané zahradní růže Solsbury Hill

  • Použijte čisté nádoby nebo vázy s minimálně 15 centimetry čerstvé, chladné vody.
  • Přidejte květinovou výživu (kterou vždy přikládáme), aby se zabránilo vytváření bakterií ve vodě a aby se růžím dodaly další živiny.
  • Odeberte všechny listy, které by byly pod hladinu vody. Pokud listy neodstraníte, mohou se vytvořit bakterie a zkrátit životnost růže.
  • Použijte ostré nůžky nebo nůž a zkraťte na konci stonky přibližně o 2 až 3 centimetry šikmým řezem.
  • Stonky umístěte do připravené vody ihned po oříznutí.
  • Květinám dejte minimálně 6 hodin na to, aby se dobře hydratovaly. Zahradní růže mohou potřebovat až 12 hodin k řádné hydrataci.
  • Aby byly zahradní růže svěží, vyměňujte vodu každé 24 až 48 hodin nebo když se voda stane zakalenou, a vždy čistěte nádobu nebo vázu a její stěny velmi pečlivě od zbytků.
  • Květiny udržujte mimo přímé sluneční světlo, průvan nebo nadměrné teplo. Pamatujte, že pokud vystavíte zahradní růže teplejšímu prostředí (venku, v teplé místnosti atd.), pomůže to květu rozkvést, a pokud růže udržujete v chladnějším prostředí, zpomalí se proces otevírání.
  • Ujistěte se, že v blízkosti růží není zároveň ovoce kvůli ethylenu, který vytvářejí a který zkracuje životnost květin ve váze.

Dodržováním těchto tipů můžete zaručit, že vaše růže Solsbury Hill budou krásné a voňavé po mnoho dní.

Na Florea.cz můžete zakoupit zahradní řezané růže Solsbury Hill za bezkonkurenční ceny a nechat je doručit kurýrem kamkoli v ČR. Pokud chcete přidat zamilovaný vzkaz a nenapadají vás ta pravá slova, nechte se inspirovat našimi články, třeba vyznání lásky nebo přání k narozeninám.

V souvislosti s tímto tématem by vás mohlo také zajímat:

Růžová zahradní růže Houdini

Kluempen Roses: Mistr v pěstování zahradních růží

David Austin Roses aneb honosné růže do svatební kytice

Pivoňkové zahradní růže David Austin od VIP roses a Wans roses

Řezané zahradní růže David Austin

Podívejte se také na naše videa o zahradních růžích