Rozvoz květin chlazenými vozy: Nadstandardní péče do poslední minuty

Teplotní šok zásadním způsobem zkracuje život řezaných květin. Proto rozvozy online květinářství Florea.cz probíhají pouze za pomocí našich chlazených vozů.

Jistě jste zaznamenali kytice naaranžované na chodnících běžných květinářství v tropických teplotách i mrazech. Taková květina při umístění do vázy v domácím prostředí zažívá teplotní šok a velmi rychle začne uvadat. My si zakládáme na dlouhé životnosti námi dodaných růži a dalších druhů květin, a proto jsme i na převoz náležitě vybaveni.

Chlazené vozy Florea

Nemůže se stát, že by vám květina, objednaná v našem online květinářství, byla dovezena jiným způsobem než pomocí našeho chlazeného vozu. V žádném případě objednávky nedelegujeme na taxikáře, ani další přepravní služby. A to i za cenu toho, že jsme v nejvíce exponovaných obdobích, jakým je například Valentýn, nuceni objednávky omezovat. Kvalita je pro nás na prvním místě.

Chladící prostor našich vozů se přizpůsobuje okolním teplotám. Víme, jak jsou květiny háklivé na teplo, proto v létě chladíme, v zimě topíme. Naše řezané květiny jsou tak v prostoru, který je maximálně o 15°C nižší či vyšší, než je teplota venkovní. Díky těmto stálým teplotám vydrží naše růže ve váze až 3 týdny

Teplotní šok zbytečně a fatálně zkracuje život řezaných květin, a proto našimi speciálními vozy zajišťujeme nejen dopravu k vám, ale i dopravu od pěstitelů do Česka. Tak máme květiny pod kontrolou až do poslední vteřiny, kdy vám je předáme. A proto můžeme s čistým svědomím zaručit, že o ně bylo po celou dobu převozu výborně postaráno. A náš kurýr vždy předává překrásnou kytici v plné síle.

Chlazený vůz Florea.cz

Aktuální poloha vozů na mapě

Když si u nás objednáte kytici, večer před plánovaným doručením vám pošleme informační SMS. Tam se dozvíte nejenom čas předání, ale také číslo chlazeného vozu, ve kterém se vaše kytice nachází. Na mapě na našem webu ho můžete v reálném čase sledovat. Pokud tedy na předání kytice navazuje nějaký další promyšlený plán, žádost o ruku, nebo třeba jen telefonát, můžete se na to v klidu připravit. 

V případech, kdy potřebujete doručení na konkrétní čas, doporučíme službu Doručení na minutu přesně.  

V každém případě se o předání kytice dozvíte, a to přibližně do tří minut od chvíle, kdy ji vaše drahá sevře v náručí. Jen co se kurýr vrátí do auta, vše zaeviduje, a vám zašle potvrzující SMS.

Profesionální kurýři

Dalším důvodem, proč nikdy nedelegujeme vaše objednávky na taxikáře či jiné zprostředkovatele, je způsob předání. Naši kurýři jsou sympatičtí profesionálové, kteří díky svým zkušenostem dokáží přizpůsobit své chování různým příležitostem. Předáváme kytice zásnubní, smuteční, narozeninové i rozchodové a každá taková situace si zaslouží citlivý přístup

Nejraději ze všeho ale vozíme květiny jen tak pro radost. To nefalšované nadšení a překvapení obdarovaných je totiž vážně nakažlivé.

>>> Překvapte ji (nebo jeho) a udělejte radost jen tak! <<<

Doručení květin Florea.cz

Skvělé kytice 100 růží a 100 květin můžete také objednávat na našem partnerském eshopu Flora100

Pokud chcete rozvoz květin zdarma, pak navštivte Floreana, eshop s kyticemi a doručením po celé ČR zdarma.