Kluempen Roses: Mistr v pěstování zahradních růží

Kluempen Roses - špičkové řezané zahradní růže plné krásy a odolnosti. Jejich bohaté barvy a dlouhá životnost ve váze je činí ideální volbou pro milovníky květin. Připojte se k trendu Kluempen Roses a prozkoumejte jejich nezapomenutelnou magii.

Kluempen Roses: Mistr v pěstování zahradních růží

Když se řekne zahradní růže, mnoha milovníkům květin se vybaví jméno Kluempen Roses. Tento významný pěstitel se zasloužil o kultivaci nejkrásnějších a nejkvalitnějších zahradních růží na trhu. Svým jedinečným přístupem k pěstování a hlubokou láskou k růžím, Kluempen Roses neustále posouvá hranice v oblasti zahradnictví.

Historie společnosti Kluempen Roses sahá do roku 1929, kdy začala svoji cestu jako malá rodinná firma v Německu. Přestože se firma od svých skromných začátků neustále rozrůstá a inovuje, stále zůstává věrná své filozofii: vytvářet krásné, robustní a zdravé zahradní růže pro každý dům a zahradu.

Kluempen Roses je známý pro své anglické růže, které jsou výsledkem dlouhodobého výzkumu a šlechtění. Anglické růže jsou ceněné pro svou nádhernou vůni, bohaté barvy a opulentní tvar květu. Své místo mají také v sortimentu legendární růže od Davida Austina, které jsou známé svým romantickým vzhledem a silnou vůní.

 

Firma Kluempen Roses dbá na to, aby byly jejich růže pěstovány s ohledem na životní prostředí. Ve své práci používají pouze organické hnojivo a minimalizují použití chemikálií. Díky tomu jsou jejich růže nejen krásné, ale také zdravé a robustní.

Jednou z nejlepších možností, jak si pořídit zahradní růže od Kluempen Roses, je prostřednictvím našeho internetového obchodu Florea. Na našich webových stránkách najdete nejširší sortiment zahradních růží od tohoto pěstitele za skvělé ceny. Florea nabízí široký výběr různých odrůd a druhů růží, včetně anglických růží, a to vše s možností rychlého a bezpečného doručení přímo k vám domů. Prohlédněte si nabídku na Florea.cz

Sledujete nás také na sociálních sítích Facebook a Instagram

V souvislosti s tímto tématem by vás mohlo také zajímat:

David Austin Roses aneb honosné růže do svatební kytice

Jaké je cena řezané růže a co jí ovlivňuje?

Rozkvetlé léto je tady: jaké květiny pořídit a jak se o ně starat

Podívejte se také na naše videa o zahradních růžích

Galerie našich růží a květin

David Austin v kytici