Vánoční kytice: pro sváteční atmosféru i ty, se kterými nemůžete být

I když jsou vaši drazí daleko, můžete jim poslat kousek kouzelné vánoční atmosféry. Speciální sváteční kytice připomene, jak moc vám na nich záleží. Kytice nebo květinová krabička ale může rozzářit i váš domov.

Vánoční kytice pro vaše blízké

Nevadí, že vás dělí desítky a stovky kilometrů, s vánoční kyticí nebo krabičkou vzdálenost nehraje roli. Stačí, abyste si vybrali tu pravou z nejrůznějších barevných variant a my už se postaráme o její doručení. Každá z nich připomene vaši blízkost, lásku nebo vděk. Připojit samozřejmě můžete i svůj osobní vzkaz a popřát tak krásné svátky.

Vánoční kytice

Korunujte sváteční tabuli stylovou květinovou krabičkou

Slavnostně prostřený stůl si o vánoční kytici přímo říká. Právě jehličí, květy a ozdobné kouličky dokonale doplní sváteční atmosféru. A pokud by přes všechno to jídlo nebylo na stole dost místa, splní stejnou službu naše vánoční krabičky. Provázet vás budou po celé svátky, tvoříme je totiž z extra čerstvých květů.

Ke všem vánočním krabičkám jsme natočili také detailní videa – všechny kytice si tak můžete prohlédnou pěkně detailně. Najde je tady

Vůně jehličí a krása čerstvých květin

A co v našich vánočních kyticích najdete? Samozřejmě rostliny, bez kterých si svátky neumíme představit. Tradiční jedle nobillis, elegantní cesmína nebo velmi moderní eukalyptus se postarají o zelený akcent. 

Barvu pak vnesou pečlivě vybrané květy. Růže dodají klasickou červenou, ale i sněhově bílou nebo něžnou růžovou. Pro příznivce modré máme i tuto variantu. Aby byl výsledek ještě působivější, přidáváme do kytic nejen další druhy květin, ale také vánoční kouličky nebo třeba šišky. 

Přejeme, ať vaše svátky jen kvetou radostí a láskou.

Vaše Florea.cz

Mohlo by vás k tématu "Vánoce" také zajímat:

Kdy poslat vánoční přání

Krátká vánoční přání

Vánoční básničky pro vaši inspiraci

Vánoční dárek na poslední chvíli

Vánoční kytice: pro sváteční atmosféru i ty, se kterými nemůžete být

Amaryllis na Vánoce