Toto jsou nejkrásnější červené růže na Vánoce

Červená růže na vašem vánočním stole vypadá přirozeně. Ať už chcete svému domovu na Vánoce dodat elegantní nádech nebo chcete poslat květiny přátelům či milované osobě na toto sváteční období, červené růže jsou ta správná volba

Ať už chcete svému domovu na Vánoce dodat elegantní nádech nebo chcete poslat květiny přátelům či milované osobě na toto sváteční období, červené růže jsou ta správná volba.

Růže na Vánočním stole

Rudé růže na Vánoce

Červená růže na vašem vánočním stole vypadá přirozeně. Ať už chcete svému domovu na Vánoce dodat elegantní nádech nebo chcete poslat květiny přátelům či milované osobě na toto sváteční období, červené růže jsou ta správná volba. Červená, rudá, je nadčasová vánoční barva. Nejen od  mikulášského roucha po Rudolfův nos, ale také jednoduše proto, že červená barva je barvou lásky a tepla.

Červené růže na letošní Vánoce

Nejen zdobení stromku, ale také květiny na vašem slavnostním stole patří k Vánocům. Jaké jsou tedy ale nejlepší červené růže k Vánocům, které byste letos měli dostat? Červené růže jsou pravděpodobně nejoblíbenější květiny vůbec. Důvodem, proč si získali tolik lásky po celém světě, je to, že jejich velkolepost obstála ve zkoušce času. Žádná jiná květina nedokáže vyjádřit lásku, teplo a spřízněnost tak luxusním způsobem jako červená růže, ale s množstvím kultivarů, ze kterých si můžete vybrat, je těžké najít tu dokonalou odrůdu, která splní všechna vaše přání.

Ever Red

Růže Ever Red jsou ztělesněním toho, jak má vypadat pravá červená růže. Čistá krása ve skutečně sytě červeném odstínu. Je to u nás na Florea rudá růže s největším květem (7 cm) Nabízíme je již od velikosti 40cm až do maximální délky 1 m Mají velmi dobrou životnost ve váze 10 až 14 dní. Se svým sytě červeným sametovým vnitřkem se půvabně otevírá, jak se na červenou růži sluší a patří. A jak bylo zmíněno výše, díky dlouhé a silné životnosti ve váze až dva týdny je Ever Red růže, která vám rozhodně dá za své peníze co proto

Růže s největším květem Ever Red

Tuto červenou odrůdu růží vytvořil šlechtitel De Ruiter a v dnešní době se růže Ever Red pěstují na mnoha různých farmách v Keni i Etiopii.

Růže Red Naomi!

Tato dáma v rubínově červené barvě je růže, pro kterou je estetické svádění samozřejmostí. Krásné červené květy se pomalu rozvíjejí do klasické růže a pro trvalou radost má velmi dobrou životnost ve váze. Red Naomi! je jedničkou v rudých růžích v Evropě. Voní krásně po malinách a patří mezi superprémiové druhy růží.

Superprémiová růže Red Naomi

 

Rhodos

Růže Rhodos , známá pro svou velkou květní hlavu a beztrnný stonek, se pěstuje v Keni ve sklenících v nadmořské výšce 2300 metrů. Zde dostává spoustu přirozeného slunečního světla, díky čemuž dorůstá do impozantní délky až 90 cm. Růže velkokvětá má velikost hlavy 5,0 až 6,5 cm a vyznačuje se vysokým počtem okvětních lístků, které jsou vlnité na svých okrajích. Růže nevoní, za to ale nesmírně dlouho vydrží čerstvá.

Červená růže Rhodos

Výrazná červená růže Rhodos je o něco jasnější než většina ostatních červených růží. Stonky Rhodosu jsou bez trnů a tato růže je obecně považována za jednu z nejdéle trvajících dostupných červených růží. To z ní dělá jednu z nejoblíbenějších červených růží pro vánoční sezónu.

 

Madam Red

Madam Red je červená velkokvětá růže vytvořená šlechtitelem  United Selections . Je to růže, která je velmi vhodná pro pěstování v Keni. nejkvalitnější produkci nabízí skupina farem Fresco Flowers  od pěstitelů Kisima,  Lolomarik a Mount Kenya.

Růže Madam Red na váš vánoční stůl

Růže Madam Red mají tlusté stonky bez trnů a lesklé tmavé listy. Všestranná růže s velkou hlavou, která je vhodná jak kytice růží , tak pro prodej na jednom stonku.

 

Red Calypso

Přidejte do svých vánočních dekorací nádech vášně s růžemi Red Calypso. Se svou o něco menší hlavou než většina standardních růží má jemný vzhled. Red Calypso má skutečně jemný červený odstín, který je ideální pro přidání smyslného mixu červených a tmavě rudých barev do klasických aranžmá. Red Calypso otevírá své okvětní lístky postupně a nemá prakticky žádné tmavé zbarvení okraje svých květů. Unikátní prodejní předností červených růží Calypso je to, že mají zářivou červenou barvu a opravdu kvalitní životnost vázy.

Drobnokvětá růže Red Calypso

Mohlo by vás k tématu "Vánoce" také zajímat:

Kdy poslat vánoční přání

Krátká vánoční přání

Vánoční básničky pro vaši inspiraci

Vánoční dárek na poslední chvíli

Vánoční kytice: pro sváteční atmosféru i ty, se kterými nemůžete být

Amaryllis na Vánoce