10 nejkrásnějších vánočních přání

Vytvořte si svoje originální vánoční přání. Inspirujte se texty vánočních přání, které doručujeme společně s květinami.

Vaše vánoční přání, doručené kurýrem v kytici rudých růží s vánočními ozdobami, určitě nezapadne v záplavě jiných přání k Vánocům.

Doba, kdy na Štědrý večer nepřestaly mobilní telefony v záplavě vánočních SMS pípat, je už snad za námi. Mnohem originálnější způsob zaslání vánočního přání je doručení kurýrem s vánoční kyticí. A to hned ze dvou důvodů, za prvé, vánoční kytice vykouzlí sváteční atmosféru nejen u štědrovečerní hostiny. A za druhé, přání poslané v kytici se neztratí mezi jinými vánočními pohledy.

Svazky Vánočních květin

Vtipná vánoční přání nebo originální texty vánočních přání se vryjí do paměti a vy si můžete být jisti, že jste poslali radost a vytvořili nezapomenutelný zážitek. Stejně jako naši zákazníci, kteří poslali kytici s vánočním přáním napsaným od srdce a s laskavým humorem. Vybrali jsme pro vás 10 nejkrásnějších vánočních přání, která podle nás přinesla tu pravou vánoční pohodu.

Texty nejhezčích vánočních přání

"Za oknem sype se sněhová nadílka, záclony provoní anýz a vanilka. Vánoční koledy zpívají andělé, už jsou tu Vánoce, šťastné a veselé."

🎄

"Oheň v krbu tiše praská, v našich srdcích klid a láska. Z oblohy se sype sníh, vločky tančí v závějích. Kouzelné Vánoce a šťastný nový rok."

🎄

"Přeji lásku, štěstí, něhu, ať se Ti splní každičký sen. Přání Ti posílám na vločce sněhu, ať krásný je Tvůj Štědrý den!"

🎄

"Přejeme perníčky obzvláště vypečené, přejeme dárky, co jsou vytoužené, přejeme sníh, co padá na víčka, ať pod stromkem vám cinká rolnička."

🎄

"Vánoce jsou zase tady, táta s kaprem neví si rady, cukroví v troubě voní krásně a to je konec téhle vánoční básně. Pohodové Vánoce přeje celá rodinka."

Vánoční kytice 100 růžé se vzkazem

"Neplánuj nic na dnešek, vyzvedne Tě Ježíšek. Psala jsem mu do nebe, ať  Tě taky přivede. Chci pod stromkem místo darů každého z mých kamarádů."

🎄

"Vánoční čas nastává, leckdo na něj nadává. My Vám ale přejeme, pohodu jak v Betlémě. Krásné Vánoce."

🎄

"Miláčku, za okny snížek padá, doufám, že stejně jak před rokem i dnes mě máš ráda. Já pod stromkem chci jen Tebe a Tvé oči modré jak nebe. Krásné Vánoce."

🎄

"Když vše utichne a stromek zavoní, Ježíšek zvonečkem náhle zazvoní. Pak já s přáním pohlédnu na zimní nebe. Dnes vím, že chci mít u sebe jen Tebe."

🎄

"Babičko a dědečku, pohodu u stromečku, kapra bez kostí a moře radosti. Ať chutná vám vánoční kafíčko a stále slouží pevné zdravíčko."

Další vánoční přání

 

 

Mohlo by vás k tématu "Vánoce" také zajímat:

9 Nejkrásnějších přání k adventu

Kdy poslat Vánoční přání

Vánoční citáty a přání

Krátká vánoční přání

Vánoční básničky pro vaši inspiraci

Amaryllis na Vánoce

Zamilovaná vánoční přání

Vánoční kytice