Vánoční básničky pro vaši inspiraci

Hledáte vánoční básničky, kterými potěšíte vaše blízké? Máme pro vás výběr vánočních veršů.

"Přeji lásku, štěstí, něhu, ať se Ti splní každičký sen. Přání Ti posílám na vločce sněhu, ať krásný je Tvůj Štědrý den!"

Vánoční básničky pro vaši inspiraci

Chcete popřát svým blízkým originálním způsobem? Pošlete květinu, která podtrhne sváteční atmosféru a připojte vánoční básničku. Vybrali jsme pár vánočních veršů pro vaši inspiraci. Nad hrnkem svařáku vám půjde rýmování samo.

Vánoční básničky pro inspiraci

Vánoční básničky

Až zacinká rolnička, dětem září očička, z kostela zahrajou půlnoční, ať zavítá k vám kouzlo vánoční.

🎄

Mráz na okně vykouzlil květ, na chvilku utichl celičký svět. A my vám opět po roce přejeme kouzelné Vánoce.

🎄

Popelku cvrnklo štěstí do nosu, rohlíčky lákají na zlatém podnosu, stromek se obsypal krásnými balíčky a zpoza zahrady cinkají rolničky. To znamená že po roce zas přišly krásné Vánoce!

🎄

Koledy, svařák, kapr, stromek, purpurou voní celý domek. Za okny sněží, doma hic, hodní maj dárek, zlobiví nic.

🎄

Hvězda září nad Betlémem, linecké už voní džemem, z pokoje hrajou pohádky, všichni se těší na svátky. Tak přejeme nesměle – šťastné a veselé!

🎄

Za oknem sype se sněhová nadílka, záclony provoní anýz a vanilka. Vánoční koledy zpívají andělé, už jsou tu Vánoce, šťastné a vese.

🎄

Přejeme perníčky obzvláště vypečené, přejeme dárky, co jsou vytoužené, přejeme sníh, co padá na víčka, ať pod stromkem vám cinká rolnička.

🎄

Přeji lásku, štěstí, něhu, ať se Ti splní každičký sen. Přání Ti posílám na vločce sněhu, ať krásný je Tvůj Štědrý den!

🎄

Vánoční básničky

Kdy poslat vánoční kytici?

🎄 Mistr etikety, Ladislav Špaček, radí: "Ideální je poslat kytici kolem 21. prosince. S každým dalším dnem nám kytice bude víc a víc připomínat, že Štědrý den se blíží. Kytice navíc zůstane zaručeně svěží i po sváteční dny. Poslední možný den doručení je 23. prosinec, pozdější den už staří Římané nazývali "post festum", česky říkáme "s křížkem po funuse"."

🎄Víte, že u nás můžete poslat vánoční videopřání ? Celá rodina se můžete nahrát na video a popřát tak vašim blízkým i s kyticí?

 

Mohlo by vás také zajímat:

Krátká vánoční přání 2021

10 nejkrásnějších vánočních přání

Kdy poslat vánoční přání