Přáníčka, vzkazy a básničky pro babičku a dědečka

Máme pro vás další várku emocí - tentokrát přáníčka, vzkazy a básničky pro babičky a dědečky.

Bez nich by naše dětství nebylo ono. Babičky nám nikdy nedají sladkosti před obědem a k rajské vždy přidají o tři knedlíky navíc. Dědečkové nám vypráví dobrodružné příběhy z vojny a sladkosti nám dávají tajně před obědem se slovy: "Neříkej to babičce." A všechno to tak krásně funguje a hezky se na to vzpomíná... O to více si zaslouží, abychom jim jako dospělí opláceli tyto vzpomínky drobnými radostmi. Třeba kytičkou se vzkazem a pomocí v kuchyni ♥

"54 let jsi pro mě nejlepší mámou, 29 let jsi pro mého muže nejúžasnější tchyní, 25 let nejskvělejší babičkou a pro nás všechny jsi tím nejlepším, co nás kdy na světě mohlo potkat! Všechno nejlepší!"

"Ač máš vrásky věku hodné, zdravíčka Ti přejeme hodně. Krásné narozeniny, naše nádherná babičko."

"Dnes je to 65 let od doby, kdy se v malé vesničce narodil anděl. Byla to moje maličká babička. Nezáleží na tom, jestli je Ti 65, nebo 100 let. Víš proč? Protože andělé nestárnou. Krásné narozeniny!"

"Do kalendáře hledíme a Vaše narozeniny tam vidíme. Pozvedáme sklenku vínečka a přejeme Vám hodně zdravíčka. Krásné narozeniny, babičko."

"I když venku zrovna nesvítí sluníčko, všechny rozzáříš svým úsměvem, babičko. Ať se Ti splní vše, o čem sníš, protože Ty si to zasloužíš! Vše nejlepší k Tvým narozeninám."

"Jsi náš poklad, babičko, máš tak dobré srdíčko. Abychom Ti Tvou dobrotu mohli oplatit, museli bychom na to snad dva životy mít. Krásné narozeniny."

"Milá babičko, děkuji, že mi tak výborně vaříš a staráš se o to, abych nezašel hlady."

"Naše drahá babičko, líbáme Tě na líčko. Narozeniny máš jednou v roce, přejeme Ti vše nej od srdce."

"Naše milá babičko, záříš jako sluníčko. Usmíváš se věčně, je nám báječně, když můžeme s Tebou být, je radost Tě navštívit. Máme Tě moc a moc rádi. Krásné narozeniny."

"Nemysli dnes na svůj věk, to by ses opravdu lek. Mysli na to, že dnes slavíš, no, tak koukej, ať se bavíš! K životnímu jubileu gratuluje dědečkovi celá rodina."

"Nejlepší babičce a dědečkovi za hlídání. Děkujeme za špičkový servis. Tak dobře by se vnoučátko nemělo ani ve čtyřhvězdičkovém hotelu!"

"Dědečku, posílám kytičku, babičce jí dej a na svět se usmívej. Pro Tebe kromě kytek dort máme, neboj - brzy Ti ho dáme. Vše nej!"