Jak vyznat lásku?

Lásku lze vyjádřit tisíci způsoby, za ten nejromantičtější je ale stále považováno darování květin. Nejčastěji jsou to červené růže, které symbolizují hluboký cit a vášeň.

Jak vyznat lásku? Určitě začněte květinou

Pokud se rozhodnete vyznat lásku jinou květinou, dejte si pozor na květomluvu, které některé ženy přikládají velkou důležitost. Ženy rády zkoumají, co muž darovanými květinami zamýšlel, pitvají barvu růží i květomluvu, a dokonce i počet květin v kytici. Hlavně pokud ke květinám nedostaly vzkaz a neví, jak si vaše gesto vyložit. Jenže ne každý muž je odborník přes květiny a jejich význam. Co s tím?

Jak vyznat lásku ženě či kamarádce

Pokud je vám řeč květin cizí, červenými růžemi nemůžete nic zkazit. Červené růže jsou univerzálním vyznáním lásky v mnoha jazycích. Zkrátka už nějaký ten pátek mají pověst květiny zamilovaných a není šance, že by vaše láska pochopila kytici červených růží jinak, i kdyby mluvila jinou řečí než vy.

Jestliže chcete mít jistotu, že obdarovaná vaše gesto správně pochopí, napište jí zamilovaný vzkaz, který se ke květinám často přikládá. A co když chcete vyznat lásku kamarádce? I na to je květomluva připravena. Oranžové růže jsou symbolem pomyslného mostu mezi přátelstvím (žluté růže) a láskou (červené růže).

Vyznat lásku lze nejen květinou

Vzkaz z lásky (inspirujte se zde) by měl doprovázet snad každou kytici, ale není to povinnost. Nemusíte být Shakespearem, abyste uměli vyjádřit lásku na papír. Vždyť i obyčejné "miluji Tě" umí zázraky. A proč těm pár slovům ke květinám věnovat pozornost? Zatímco květiny jednou uvadnou, tedy pokud si je neusuší na památku, váš zamilovaný vzkaz jí zůstane už napořád. Navíc takovým vzkazem posílíte, resp. zdůrazníte, že to myslíte vážně.

Jak vyznat lásku vzkazem s květinou

Vyznat lásku z očí do očí nebo na dálku?

Květiny do kytice z lásky už máte vybrané a zamilovaný vzkaz v hlavě? Zbývá vymyslet jak vaše vyznání lásky předat. Pokud se bojíte vyznat lásku z očí do očí, nejste v tom sám. Takových mužů je mnoho a je to pochopitelné. Co když vás odmítne? Co když vám květiny hodí na hlavu? Jestliže píšeme právě o vás, řešení je nasnadě. Pošlete květiny kurýrem a počkejte si, jaké odpovědi se vám dostane.

Tento způsob jak vyznat lásku je sice na vzestupu a má své důvody, jenže... Pokud květiny zafungují, tak se připravíte o ten kouzelný moment, kdy se jí rozzáří oči. Co když bude mít radost? Co když by vám nejraději padla kolem krku s úsměvem od ucha k uchu? Možná by stálo za to u toho být. Vyznat lásku je na jednu stranu velká výzva, na druhou stranu konečně zjistíte, jak na tom jste. Držíme palce!

 

V souvislosti s tématem "jak vyznat lásku" by vás mohlo také zajímat:

7 nejkrásnějších vyznání lásky

15 vyznání lásky poslaných s květinou

15 nejhezčích citátů o lásce

14 nejkrásnějších SMS přání k Valentýnu

20 básniček z lásky a zamilovaných vzkazů

Po čem ženy touží: vyznání lásky

Co muž říká barvou květin