Dokonalá růže k Valentýnu 2024 - Rhodos

Hledáte dokonalý dárek k Valentýnu? Objevte růži Rhodos, exkluzivní a nádhernou, která je ideálním doplňkem vašeho přání k Valentýnu. Přečtěte si příběh této jedinečné květiny.

Vznešená rudá růže

Když přijde řeč na svátek sv. Valentýna, mysl většiny z nás se ubírá k představám romantiky, něhy a především růží. A pokud hledáte tu dokonalou růži, která by vystihovala všechny tyto emoce, pak je odpovědí Rhodos.

Nejoblíbenější růže na Valentýna

Rhodos není jen tak nějaká růže. Tato odrůda, která se stala jednou z nejoblíbenějších červených růží během Valentýna, vyniká svou dokonalou červenou barvou, velkým květem a pomalým otevíráním, což z ní dělá symbol krásy a dlouhotrvající lásky. Její květ, když je plně otevřený, je nejenom nádherný na pohled, ale také vydrží déle svěží ve váze, což ji činí ideální volbou pro tento svátek zamilovaných. Nese to s sebou však i svá úskalí. Její čerstvost a kvalitu je vždy potřeba pečlivě ohlídat

Exkluzivní odrůda

Tato odrůda pochází z Keni, kde je pěstována rodinnou firmou PJ Dave Flora. Firma, která se může pochlubit dlouholetou tradicí, začínala v roce 1997 s 2 hektary růžových farem a postupně se rozrostla na impozantních 240 hektarů v roce 2020. Co je ale opravdu výjimečné, je fakt, že Rhodos pěstuje výhradně skupina PJ Dave, což dodává této odrůdě ještě větší exkluzivitu.

Červená růže k Valentýnu Rhodos
Férové pěstování

Skupina PJ Dave získala certifikaci Fairtrade a je známá nejen svým závazkem k pěstování krásných růží, ale také přístupem k sociální odpovědnosti. Zabývají se vzděláváním a zdravotní péčí svých zaměstnanců a komunity, což zdůrazňuje jejich závazek k udržitelnosti a péči nejen o životní prostředí.

Takže, když příště budete hledat tu "dokonalou růži" k Valentýnu, pamatujte na Rhodos – růži, která není jen krásná, ale má za sebou příběh plný péče, závazku a exkluzivity.

Přidejte přání k Valentýnu

Jaké přání se hodí k rudé růži? A jaké přání k Valentýnu? Buďte osobní. Pokud si nejste jistí, můžete načerpat inspiraci v naší knihovně vzkazů, kde naleznete již připravená přání k Valentýnu

"Červené květy křičí nepokrytě, jsi moje jediná, lásko, chci Tě."

"Dnes oslavují všechny ženy, a ty jsi první mezi všemi! Jsi lásko moje jediná, jsi přenádherná květina!"

 

Mohlo by Vás dále v souvislosti s Valentýnem zajímat:

Svátek zamilovaných svatý Valentýn 2024

Inspirace z vašich vzkazů a přání k Valentýnu

Den svatého Valentýna aneb Kdy je svátek zamilovaných?

12 nejzamilovanějších přání k Valentýnu

Jakou červenou růži na svatého Valentýna vybrat?