Jaký dárek k Valentýnu

Na Valentýna jsme si pro vás připravili několik novinek. To co je spojuje je tvar srdce, které bylo odjakživa symbolem lásky

Jaký dárek k Valentýnu? Osvěžte klasiku láskyplným překvapením

Když se přiblíží polovina února, začne se nám do hlavy vkrádat neodbytná otázka: jaký dárek k Valentýnu? A přitom je to vlastně jednoduché. Vaši drahou polovičku potěší cokoli z lásky, ať už je to obligátní večeře nebo šperk. Rozhodně ale nesmí chybět kytice s přáním k Valentýnu

Růže k svatému Valentýnu


Osvědčená klasika, která nezklame

Proč se valentýnské dárky opakují? Protože fungují. Přání řekne, jak moc drahou polovičku milujete. Romantická večeře potěší oba dva. A šperk, ten bude navždy připomínat vaši lásku. Jen nezapomeňte, že cokoli vyberete, by měla doprovázet kytice. A pokud je to kytice, pak na Valentýna jsou stále nejoblíbenější rudé růže. Náš tip jsou luxusní růže Red Eagle, které pěstuje jediný pěstitel na světe, společnost Arend Rose v Holandsku.


Jakou květinu vybrat?

Volbou číslo jedna jsou nepochybně rudé růže. Právě ty se totiž všeobecně považují za symbol hluboké lásky. Chybu ale rozhodně neuděláte jinou barvou nebo dokonce netradičním druhem květin. Důležité totiž je, co má vaše vyvolená ráda. Vždyť kytice je určena jen a jen pro ni. Abychom vám vybírání usnadnili, připravili jsme pro vás speciální valentýnské kytice. A máme i jednu novinku: kytici růží uvázanou tak, že její květy tvoří tvar srdce!

Přání k Valentýnu? K vašim službám!

Samozřejmostí je valentýnka, přáníčko, kterým dáte najevo své city. Najít správná slova ale nemusí být úplně snadné. Ne každý se totiž narodí s básnickým talentem. A tak Florea podává pomocnou ruku, tedy vlastně pomocné věty. Pořádnou dávku inspirace najdete přímo na našich stránkách. Vyberte si ten pravý valentýnský vzkaz a my ho pro vás vytiskneme na elegantní kartičku a vložíme do obálky. Objednaná kytice tak dorazí i s láskyplným vyznáním.

Aby se cítila jako princezna

Květiny jsou různé, ale jedno je jisté. Když valentýnskou kytici doručí kurýr, je to úplně jiný zážitek, než když s ní dobíháte od tramvaje. Náš elegantní poslíček se nejen hezky usmívá, ale také poradí s péčí o květiny. A vaše partnerka se bude cítit jako princezna.

Dárek pro muže k Valentýnu nemusí být náročná disciplína

Vybrat valentýnský dárek mužskému protějšku už není jen tak. Ale nezoufejte. Dárek pro partnera může stejně jako ten narozeninový nebo vánoční odrážet jeho zájmy. Bude to sport nebo snad knihy? To záleží jen na vašem milém. Vedle nešlápnete ani poukázkou do restaurace nebo na společný zážitek. Valentýn by si přece měli užít oba. 

V souvislosti se svátkem sv. Valentýna by vás mohlo také zajímat:

Valentýn 2022: Kam zmizela růže Rhodos

Valentýn 2022: Překvapte ji srdcem růží v krabičce

Sklizeň čerstvých růží v Holandsku

Kdy je svátek svatého Valentýna?

Rady pro napsání přání k Valentýnu o Ladislava Špačka