Péče o řezané zahradní růže David Austin

Jak pečovat o řezané růže David Austin, aby vám vydržely dlouho krásné a čerstvé. Máme pro vás několik zásadních rad a tipů. které vám zaručeně pomohou.

Zahradní růže David Austin

Zahradní růže David Austin jsou královskými klenoty v kytici nebo květinové svatební dekoraci. Dodávají eleganci a okouzlující vůni. Abyste si uchovali jejich krásu co nejdéle, je důležité je správně ošetřovat po doručení. Růže, které obdržíte, jsou přepraveny rozvozem květin Florea v chladích vozech, metodou "na sucho" (odkaz na video). Doprava není nikdy delší než 24hod. aby byla zajištěna nejlepší kvalita a delší životnost ve váze. Květiny jsou ošetřeny ve výživném a desinfekčním roztoku a neobsahují žádné bakterie.

Péče o řezané zahradní růže David Austin

Péče o Zahradní růže David Austin

Po příjezdu mohou vaše zahradní růže vypadat malé, ovadlé a budou po své cestě žíznivé, což je naprosto NORMÁLNÍ. Postupujte podle těchto jednoduchých kroků péče o květiny a květiny se krásně rozkvetou:

  • Použijte čisté nádoby nebo vázy s minimálně 15 centimetry čerstvé, chladné vody.
  • Přidejte květinovou výživu (kterou vždy přikládáme), aby se zabránilo vytváření bakterií ve vodě a aby se růžím dodaly další živiny.
  • Odeberte všechny listy, které by byly pod hladinu vody. Pokud listy neodstraníte, mohou se vytvořit bakterie a zkrátit životnost růže.
  • Použijte ostré nůžky nebo nůž a zkraťte na konci stonky přibližně o 2 až 3 centimetry šikmým řezem.
  • Stonky umístěte do připravené vody ihned po oříznutí.
  • Květinám dejte minimálně 6 hodin na to, aby se dobře hydratovaly. Zahradní růže mohou potřebovat až 12 hodin k řádné hydrataci.
  • Aby byly zahradní růže svěží, vyměňujte vodu každé 24 až 48 hodin nebo když se voda stane zakalenou, a vždy čistěte nádobu nebo vázu a její stěny velmi pečlivě od zbytků.
  • Květiny udržujte mimo přímé sluneční světlo, průvan nebo nadměrné teplo. Pamatujte, že pokud vystavíte zahradní růže teplejšímu prostředí (venku, v teplé místnosti atd.), pomůže to květu rozkvést, a pokud růže udržujete v chladnějším prostředí, zpomalí se proces otevírání.
  • Ujistěte se, že v blízkosti růží není zároveň ovoce kvůli ethylenu, který vytvářejí a který zkracuje životnost květin ve váze.

Pokud se těchto jednoduchých pravidel budete držet, vaše řezané zahradní růže David Austin budou krásně kvést a vydrží co nejdéle svěží. Jejich krása a vůně vám tak mohou přinést radost na delší dobu.

V souvislosti s tímto tématem by vás mohlo také zajímat:

Jak krátit stonky řezaným květinám

Řezané zahradní růže David Austin

Jak správně pečovat o řezané květiny

Důraz na udržitelnost a ochranu přírody při dovozu a prodeji květin

Jak pečovat o řezané lilie, aby vám dlouho vydržely

Často kladené dotazy