Kytice jen tak nebo radši k Valentýnu?

Jak snadné je potěšit ženu nečekanou květinou. My ženy to víme. Vysvětlit našim protějškům, že kytice „jen tak“ je skvělý nápad, znamená degradaci magicky nečekaného na objednanou službu.

Muži kupují nejčastěji květiny k narozeninám a k svátku. Valentýn, MDŽ a Den matek jsou příležitosti navíc. Výběr mají většinou jednoduchý – červené růže. Samozřejmě existují výjimky. Většinově však převládá tento léty osvědčený model, tak proč ho měnit? My víme.

 

Nečekaná kytice s krásným vzkazem

Kdo z vás zažil či pravidelně zažívá překvapení z kytice, která je doručena ve chvíli, kdy to opravdu ani trošičku nečekáte? Navíc ji doplňuje vzkaz, po jehož otevření se zastaví čas, protože vy nemůžete uvěřit těm krásným slovům. Na chvíli je svět váš a vy žijete v jiném, lehčím časovém médiu, měřeným délkou vašeho sladkého úsměvu. Kdo zažil, ví. To jsou ty okamžiky, které se vryjí do paměti. Kartičku se zamilovaným vzkazem budete mít schovanou do konce života. Společně s jemným pousmáním, které vykouzlí po každé, když ji bude melancholicky žmoulat v ruce.

Zažila jste a nechcete to zopakovat? Pokud nejste na tyto romantické a cituplné okamžiky dělaná, existuje jednoduchý způsob, který 100% zaručuje, že váš protějšek už na květinové překvapení nebude mít nikdy pomyšlení. Tím zaklínadlem je prostá věta: „Tys něco provedl?“. Nevím, zda je to fenomén ryze český, ale v nastalém energetickém poli musí zákonitě zvadnout i ta nejčerstvější květina.

Valentýnská přání

Valentýn se blíží a s ním i plno romantických valentýnských přání a vyznání, čokolád, medvědů a kytic červených růží. A očekávání. Svátek zamilovaných s nádechem nervozity. Možná to k sobě patří. Možná se jen zbytečně stresujeme. Někteří potřebují dokazovat, že milují. Jiní chtějí být ujišťování. A někdy je to prostě „jen“ láska. Nic víc, nic míň.

Nenuťme nikomu Valentýna. A zároveň ho neberme těm, kterým dává nebo je k tomu motivuje. Lásky není nikdy dost.

 

V souvislosti se svátkem sv. Valentýna a kyticemi by vás mohlo zajímat:

Kdy je Valentýn

12 nejzamilovanějších přání k Valentýnu

Jak napsat přání k Valentýnu s Ladislavem Špačkem

Valentýn: Řekněte to květinou: nestojím už o jinou!

7 nejkrásnějších vyznání lásky

15 vyznání lásky poslaných s květinou

Kolik růží k narozeninám

Význam barvy květin