Kdy poslat Vánoční přání

Nejpozději by vaše přání k Vánocům mělo dorazit 23.prosince. Kdy a jak jej poslat? Odpověď se liší podle toho, komu je přání určeno a způsob jakým jej posíláte.

Vánoční přání posílaná našim blízkým a přátelům

Vánoční přání pro naše blízké by neměla nikdy dorazit později než 23. prosince. Musíme vždy počítat s tím, že v období vánočních svátků je doručování poněkud pomalejší. Vánoční dárky na poslední chvíli, spousty vánočních přání a pohlednic, to je předzvěst blížícího se Štědrého dne. Z toho důvodu, je vhodné odeslat vaše vánoční přání již okolo 15. prosince.

Kdy poslat vánoční přání

Vánoční přání určená do firem pro vaše obchodní partnery

Firemní vánoční přání pro vaše obchodní partnery je nutné odeslat ještě dříve než vánoční přání rodinná. V mnoha firmách a společnostech začíná poslední adventní týdem celofiremní dovolená. Pokud chcete, aby vaše vánoční přání dorazilo včas a byla šance, aby si jej spolupracovníci přečetli, posílejte firemní vánoční přání již první adventní týden.

Vánoční přání s kyticí

Popřejte stylově, pošlete vánoční přání kurýrem s kyticí

Ať už necháte doručit vánoční přání společně s kyticí růží Florea, vašim blízkým nebo obchodním partnerům, můžeme vám zaručit dvě věci.

Za prvé, vaše přání k Vánocům, ukryté ve vánoční kytici, rozhodně nezapadne mezi další desítky vánočních přáníček, pohlednic a vzkazů.

Za druhé, získáváte možnost poslat vánoční přání na poslední chvíli s garancí doručení. Florea doručuje květiny s vaším přáním kurýrem již druhý den. Takže poslat vánoční přání můžete dokonce až 22. prosince a stále to s námi stíháte ;) Rozvoz květin můžete sledovat online v klidu a teple vašeho doma, bez pobíhání mezi zdivočelými lovci dárků. 

Vánoční přání rozcestník

Mohlo by vás k tématu "Vánoce" také zajímat:

10 nejkrásnějších vánočních přání

Krátká vánoční přání

Kdy poslat vánoční přání

Vánoční básničky pro vaši inspiraci

Vánoční dárek na poslední chvíli