Valentýnské růže nemusí být jen rudé

Na svátek sv. Valentýna můžete darovat růže celé škály barev, tak proč se omezovat je na ty rudé?

Ceny rudých růží už nyní stouply na holandské burze do závratných výší. Pěstitelé si šetří rudé růže na Valentýna, a tím jejich cenu zvedají. Proč se ale na svátek sv. Valentýna zaměřit jen na rudé růže? Když na eshopu Florea máme pestrý výběr růží všech barev a tvarů, které vás i vaši vyvolenou spolehlivě okouzlí.

Dárek získá na větší hodnotě, když k němu připojíte valentýnské přání od srdce. A jestli vás ne a ne políbit múza, mrkněte na vzkazy, básničky a přání k Valentýnu od našich zákazníků.

Růže je zamilovaná květina, ať je rudá, nebo modrá

Nejoblíbenější barvy růží zamilovaných jsou růžová, bílá, oranžová a fialová. Ale neexistují žádné hranice, můžete darovat růže žíhané, barvené, nebo třeba modré. Pamatujte, že největší radost udělá růže v takové barvě, která se líbí vám, vaší milé, nebo která má pro vás hlubší význam

Konečně originální valentýnský dárek 

Dostává každý rok vaše milá na Valentýna to samé? Kytici a bonboniéru? Ale letos chcete změnu? Vyřešte to šalamounsky! V nabídce pro vás máme speciální růže, které vypadají jako čokoládové pralinky, nebo bonbónky. Růže, které svítí ve tmě, nebo růže zasněžené. Pro někoho možná kýč jak bič, ale pro jejich originalitu a nápaditost je milují tisíce lidí po celém světě.

Váháte, jaká barva růže skutečně vyjádří vaše city? Nechte se inspirovat květomluvou.