Temně oranžová růže Devoted

Růže Devoted představují temně oranžový skvost v řadě řezaných růží. Pěstované v srdci Keni na ranči v Laikipii, tyto růže nejenže oslní svým barevným přechodem, ale také vyprávějí příběh o oddanosti a péči pěstitelů z Lolomariku

Temně oranžová růže Devoted

Růže Devoted je temně oranžová růže s jemným barevným přechodem od hluboké oranžové po světle červenou. Tato růže má výšku poupěte přibližně 5,5 cm a délku stonku 35 - 70 cm. Její styl je moderní s retro nádechem, což dělá kytici hravou a současnou. Oranžová barva růže symbolizuje radost, světlo a útulnost. Posílání oranžových růží nemusí nutně znamenat projev lásky; můžete je poslat i dobrým přátelům, sousedům nebo rodině. Název růže, Devoted, znamená oddanost, což je krásný způsob, jak vyjádřit svou oddanost někomu.

Co se týče pěstitelů, růže Devoted jsou pěstovány v Keni, na velkém ranči v Laikipii. Pěstitelé zde začali v roce 2011, ale ne s růžemi, nýbrž s pěstováním pšenice. Později začali pěstovat růže. Tato kvalitní růže je pěstována pěstitelem s názvem Lolomarik. K dnešnímu dni pěstuje Lolomarik až 13 odrůd růží. Každá odrůda růže má přibližně 3 hektary půdy, kde rostou, dokud nejsou plně zralé. V této školce pracuje nejméně 450 lidí, kteří kontrolují zralost růží, řežou zralé růže a kontrolují jejich kvalitu. Všechny růže pěstované Lolomarikem jsou prodávány v Nizozemsku.

Péče o řezané růže Devoted

Aby vám  růže Devoted vydržely co nejdéle, je důležité se o ně správně starat. Zde je několik tipů:

  • Umístěte růže do vázy s čerstvou vodou.
  • Odstraňte všechny listy, které jsou pod hladinou vody.
  • Odřízněte stonky růží pod úhlem 45 stupňů.
  • Přidejte do vody květinovou výživu.
  • Měňte vodu každý druhý den.
  • Udržujte vázu v chladném a tmavém místě.

Dodržováním těchto tipů můžete zaručit, že vaše růže Devoted budou krásné a voňavé po mnoho dní.

Na Florea.cz můžete zakoupit řezané růže Devoted za bezkonkurenční ceny a nechat je doručit kurýrem kamkoli v ČR. Pokud chcete přidat zamilovaný vzkaz a nenapadají vás ta pravá slova, nechte se inspirovat našimi články, třeba vyznání lásky nebo přání k narozeninám.

V souvislosti s tímto tématem by vás mohlo také zajímat:

Žíhaná růžová růže Paloma

Jak pečovat o řezané květiny?

Ever Red rudá růže s největším květem

Dárek pro ženu, kterým se nemůžete netrefit

Růže s nejdelší výdrží: Belle Rose

Přáníčka, vzkazy a básničky k narozeninám

Podívejte se také do naší galerie fotek a videí