Svatební kytice 2020

Jaké jsou trendy svatební kytice pro rok 2020? Heslem je jednoduchost a návrat k přírodě.

Trendy svatební kytice 2020 

Tak jako v mnoha oblastech současného života, i na poli svatebních kytic trend velí: Vraťte se k přírodě. Její krása je jednoduchá a zároveň tolik úchvatná..

Zahradní vzhled svatební kytice

Bezkonkurenčním trendem roku 2020 je zahradní vzhled kytice. Přirozené barvy a doširoka se rozevírající květy netradičního a někdy také divočejšího vzhledu. Přizpůsobte kytici také sezóně, ve které řeknete své ano a využijte prvků a barev, které jsou pro ni typické. 

Svatební kytice podtrhuje půvab nevěsty. Podrží vás, když se vám trémou roztřesou ruce. A také po ní na každé svatbě touží parta vdavekchtivých dívek. Je proto důležitým bodem na vašem svatebním seznamu. Jak si ale mezi vší nádherou vybrat to pravé? To není tak těžké, jak se zdá. Spojte svoji osobnost a charakter celé svatby s aktuálními trendy a vaše jedinečná svatební kytice je na světě! Každoročním trendům vévodí svatební kytice z růží. Své místo si ovšem budují i kytice ze slunečnic coby symbol letní svatby, orchideje, tulipány nebo nevinně dívčí kopretiny. Růže ale budou na poli svatebních kytic vždy číslem 1.

svatebni-ruze-florea-1.jpg (176 KB)

Zahradní růže vznešené jako anglické hrabství

I tak by se daly popsat růže od rodinné zahradnické společnosti David Austin Roses. Ta se jmenuje podle jejího zakladatele, nositele Řádu britského impéria a mnoha významných ocenění za pěstování růží, Davida Austina. Ten svoji vášeň pro růže uplatnil nejen coby jejich pěstitel, ale také autor několika odborných knih na téma pěstování. To pro něj bylo umění i věda. Jeho růže se vyznačují osobitým zahradním vzhledem, barvami a vůněmi. Trendy pro svatební kytici 2020 tedy splňují dokonale.

Udržitelnost, kvalita a neokoukaný vzhled růží

Nadšení pro pěstitelské řemeslo, fantazie s kreativitou a pouto k přírodě, o kterou s láskou pečují. Přesně to mají společné dvě světové zahradnické společnosti Wans Roses a VIP Roses. Specializují se na pěstování sezónních růží v nevytápěných sklenících. Také v obraně proti škůdcům vsadili na sílu přírody a hmyzu. Díky tomu je pěstování přirozené a také neutrální, co se oxidu uhličitého týče. A výsledné růže? Ty se pyšní prémiovou kvalitou a neotřelým vzhledem. Přesvědčte se sami a vyberte si z prémiových svatebních růží, které nabízíme na našem e-shopu.

Trendy ve svatbách v roce 2020

Barva svatební kytice a její vazba

Každá nevěsta v myšlenkách ví, jak má její dokonalá svatba vypadat.Toužíte se vdát jako princezna na honosném zámku? Pak styl šatů i celková výzdoba bude velmi elegantní. K takové svatbě perfektně ladí svatební kytice krémových či rudých růží v kulaté vazbě. Sníte naopak o komornější svatbě pod širým nebem, u moře, v lese? Vsaďte na převislou svatební kytici jemných barev, kterou ponesete ladně přehozenou přes ruku. Stačí jen zavřít oči, projít se uličkou plnou svatebčanů a svoji vysněnou kytici uvidíte.

Trendy barvy svatebních kytic v roce 2020 jdou ruku v ruce s oblíbenou Květomluvou. Proč toho tedy nevyužít? Bílé růže a jejich krémové variace vyjadřují upřímnost a čistotu. Růžové až sytě červené odstíny nabízejí něžnou, vášnivou a hlubokou lásku. Oblíbená fialová promluví o pokoře a úctě, žlutá a oranžová zase o optimismu. To nejsou špatné vyhlídky blížícího se manželství, co vy na to?

Vybrat si tu pravou..svatební kytici

Už máte vaši ideální a trendovou svatební kytici před očima? Pokud ještě trochu tápete, nezoufejte. Naše šikovné floristky už jich uvázaly spousty a rozhodně nešlápnou vedle. Z růží, které nabízíme, vytvoří kytici, kterou vám bude skoro líto hodit do hloučku svobodných dam.

V souvislosti s tímto tématem by vás mohlo také zajímat:

Tvary svatební kytice - vyberte si tu VAŠI

Pivoňky - královny svatebních kytic

Jak usušit svatební kytici

Jak na výběr svatební kytice v jarním stylu

Video: Odpovídáme na nejčastější dotazy