Wans Roses - luxusní růže s královskou korunou

Wans Roses jsou pěstitelé luxusních růží. Pod značkou Royal Beauties nabízí přímo královskou podívanou plnou speciálních odrůd růží.

Když se krása snoubí s udržitelností

Vítejte na královském dvoře plném skvostných odrůd. A to doslova. Odrůdy růží od německé společnosti Wans Roses se prodávají pod značkou Royal Beauties. Pyšní se nejen atraktivním a netradičním vzhledem dle posledních trendů, ale také královskou péčí od jejich pěstitelů. Pěstování těchto krásek probíhá během teplých měsíců v nevytápěných sklenících. Je tak zcela přirozené a hlavně CO2 neutrální. V chladných měsících jsou skleníky vytápěny téměř výhradně udržitelným odpadním teplem a energií z obnovitelných surovin. Skleníky střeží osobní strážci v podobě užitečných organismů, které fungují jako přirození odpůrci škůdců. V neposlední řadě společnost investovala do čističky odpadních vod, díky které spotřebují o 35% méně vody, hnojiva se nedostanou do odpadních vod a spolu s živinami se dají znovu použít. Netřeba dodávat, že na růžích je tato péče znát. Jsou vysoce individuálního vzhledu a jejich kvalita prémiová. 

Speciální odrůdy, tvary a barvy

Máte rádi růže, jen hledáte něco nového, neokoukaného a svěžího? Květy růží Royal Beauties jsou bohaté a široké, se zajímavým vírem okvětních plátků uprostřed. Růže nabízejí nádhernou podívanou, i co se barev týče. Od hry něžných pastelových tónů až po báječně syté kontrasty. Ideální volba do vaší svatební kytice, co říkáte?

V našem e-shopu můžete okusit krásu růží Wans Roses na vlastní oči a dotek. Nechte si namíchat úchvatnou kombinaci a získejte svatební kytici stejně osobitou, jako jste vy sama.

Kdo jsou pěstitelé z Wans Roses?

Tým srdcařů z Wans Roses není velký. Na pomyslném trůnu sedí majitel a zahradnický mistr Christian Wans s manželkou Melanií Wansovou. Zbytek vysoce vyškoleného týmu tvoří přibližně 14-20 stálých zaměstnanců, a to podle sezóny. Že svoji práci milují, dokazuje i to, že většina zaměstnanců je ve společnosti mnoho let. Jejich cenné zkušenosti a touha se neustále vzdělávat je jedním s hlavních důvodů, proč jsou růže od Wans Roses královsky prémiové.

Pěstitelů, kterým záleží na životním prostředí stejně tak, jako na kráse růží, máme více. Pokochejte se prémiovými růžemi od společnosti VIP Roses.

svatebni-ruze-wans-romantic-vuvuzela.jpg (175 KB)