Představujeme: kytice modrých růží

Jak se zpívá, že "modrá je dobrá", tak o tom ví své i ženy našich zákazníků, které někdy dostaly kytici modrých růží. Nepřehlédnutelná kráska v barvách nebe, šmoulové zmrzliny či našich oblíbených džínsů je kytice, kterou buď milujete nebo nenávidíte.

Nejčastější důvody darování kytice modrých růží: dárek k maturitě, dárek k narozeninám, dárek k vysvědčení, poděkování, dárek k narození chlapečka, dárek za první den v nové práci

svetle-modre-ruze-florea.jpg (247 KB)kytice-modrych-ruzi-florea.jpg (248 KB)

Extravagantní kytice růží s krásným významem

Nejen mezi našimi zákazníky, ale i ve světě se vedou dlouhé debaty o tom, zda je kytice modrých růží krásná nebo ošklivá.

Hlavním důvodem není ani tak barva samotná jako fakt, že je složena z obarvovaných růží, protože v přírodě volně rostoucí modré růže prostě neexistují.

Pokud se ale přenesete přes tento fakt, nic vám nebrání v tom kytice modrých růží milovat a darovat.

Jejich význam v květomluvě je velmi krásný. Modré růže říkají: "Jsem na tebe hrdý/á" a také: "Uctívám Tě. Vedeš si skvěle."

Mohlo by vás také zajímat: Vzácné černé růže - ohrožené symboly mystiky

 

Kytice modrých růží je tak ideální adeptkou třeba jako dárek od otce pro dceru za úspěšně složenou maturitu. Nebo třeba jako povzbuzení sestry/kamarádky za skvěle zvládnutý den v nové práci. Těch příležitostí je tolik!

Pro koho kytice modrých růží není vhodná?

Vzhledem k jejímu významu je kytice modrých růží vhodná téměř pro každou osobu a pro každou příležitost.

Jedinou překážkou by možná mohlo být její darování lidem se kterými máme vztahy na velmi profesionální úrovniPro ty se vyplatí volit zcela jiné květiny, protože v tomto případě by mohly modré růže působit až pouťovým dojmem.

Další výjimku by možná mohli tvořit osoby, které vidíme prvně v životě. Třeba tchýni. Zajdeme-li hodně do extrému: jdete na první návštěvu ke své budoucí tchýni a donesete jí modré růže.

Bude-li hodně domýšlivá nebo nedůvěřivá, může si kytici modrých růží vyložit po svém a hledat za ní skrytý význam.

Třeba jako faleš nebo jedovatost, protože se bílé růže schovávají za modrou barvu, bude vás vnímat podobně. Ale to je už opravdu extrém :)