Pěstitel ekvádorských růží Bella Rosa

Ekvádorské růže jsou známé svou nekompromisní kvalitou a jedinečnou krásou. V našem článku se dozvíte více o pěstiteli Bella Rosa, který je jedním z předních dodavatelů těchto růží.

Bella Rosa: Ekvádorská excelence v pěstování růží

Bella Rosa je jedním z předních ekvádorských pěstitelů růží, který se vyznačuje svou vášní pro kvalitu a inovaci. S více než dvěma desetiletími zkušeností v oboru je Bella Rosa synonymem pro nejlepší růže z Ekvádoru.

Ekvádorské růže v balení od pěstitele Bella Rosa

Historie a tradice

Bella Rosa byla založená v 90. letech, kdy začínala jako malá farma s vizí produkovat nejkvalitnější růže pro světový trh. Díky svému strategickému umístění v srdci Ekvádoru v oblasti s ideálním klimatem a úrodnou půdou se rychle stala jedním z hlavních hráčů v oblasti pěstování růží.

Kvalita a inovace

Bella Rosa je hrdá na svůj neustálý důraz na kvalitu. Každá růže je pečlivě vybrána a sklizena za nejlepších podmínek, aby zákazníkům poskytla nejlepší produkt. Díky neustálým inovacím a výzkumu v oblasti pěstování růží je Bella Rosa vždy o krok napřed před konkurencí.

Bella Rosa v číslech

  • Přes 25 let v oboru
  • 80 hektarů produkční půdy
  • Nabídka více než 80 odrůd růží
  • Zaměstnává více než 800 odborníků v oblasti pěstování růží

Bella Rosa je skvělým příkladem toho, jak kombinace tradice, vášně a inovace může vést k úspěchu v tak konkurenčním odvětví, jako je pěstování růží. Jejich růže nejenže vynikají svou krásou, ale také svou výdrží a kvalitou, což je činí jedním z nejžádanějších pěstitelů růží na světě.

Kde koupit ekvádorské růže?

Chcete vědět, kde koupit Ekvádorské růže? Na Florea.cz nabízíme Ekvádorské růže za skvělou cenu od 48 Kč. Navíc můžete poslat kytici s osobní kartičkou se vzkazem nebo citátem někomu blízkému. Doručujeme kamkoli v ČR za 145 Kč chlazenými vozy, aby růže dorazily v perfektním stavu.

V souvislosti s pěstováním Ekvádorských růží by vás mohlo zajímat:

Rosaprima - pěstitel ekvádorských růží

Ekvádorský pěstitel růží: Tessa Corporation

Ekvádorské růže - Florea.cz

Pěstování růží v Ekvádoru: Exkluzivní růže z Jižní Ameriky

Růže a jejich historie: symbol války i lásky

Galerie: Ekvádorské růže

Video: Odpovídáme na nejčastější dotazy