Ekvádorský pěstitel růží: Tessa Corporation

Tessa Corporation je jedním z předních Ekvádorských pěstitelů růží s více než 20 lety zkušeností. Nacházející se v srdci Ekvádoru, tato společnost kombinuje ideální klimatické podmínky s moderními technologiemi a udržitelnými praktikami, aby produkov

Tessa Corporation: Pěstování růží na vrcholu světa

Tessa Corporation, jedna z předních farem v pěstování růží, je známá svým celosvětově uznávaným jménem a silnou reputací v oblasti kvality. S více než 20 lety zkušeností v oboru se pyšní svým důrazem na kvalitu a inovaci, což je klíčem k jejich úspěchu.

Pěstování růží v Ekvádoru u pěstitele Tessa

Historie a vývoj společnosti

Začínajíc v roce 1995 jako malá farma, Tessa Corporation rychle ukázala svůj potenciál a vášeň pro pěstování růží. Během několika let se rozrostla a nyní vlastní více než 152 hektarů (376 akrů) půdy v provincii Cotopaxi v Ekvádoru. Tato oblast, ležící ve výšce 2 850 metrů nad mořem, je ideální pro pěstování růží. Dnes nabízí více než 100 odrůd růží a zaměstnává přes 1200 zkušených pěstitelů.

Klíč k úspěchu

Za úspěchem Tessa Corporation stojí kombinace faktorů. V první řadě je to jejich strategické umístění v provincii Cotopaxi, kde nadmořská výška a klima přispívají k ideálním podmínkám pro pěstování růží. Dále využívají nejmodernější technologie pro zavlažování, sklizeň a balení růží, což zajišťuje, že jejich produkty jsou vždy nejvyšší kvality. Kromě toho je Tessa Corporation zavázána k udržitelným praktikám, včetně recyklace vody a využívání obnovitelných zdrojů energie. Tyto faktory, spolu s jejich dlouholetým závazkem k excelenci, činí Tessa Corporation jedním z nejlepších pěstitelů růží na světě.

Tessa v číslech

  • Více než 20 let v oboru
  • 152 hektarů produkční půdy
  • Více než 100 odrůd růží
  • Přes 1200 zaměstnanců a pěstitelů


Tessa Corporation je skvělým příkladem toho, jak vášeň, odhodlání a inovace mohou vést k úspěchu v konkurenčním odvětví, jako je pěstování růží. Jejich neustálý důraz na kvalitu a inovaci je inspirací pro pěstitele po celém světě.

Kde koupit ekvádorské růže?

Chcete vědět, kde koupit Ekvádorské růže? Na Florea.cz nabízíme Ekvádorské růže za skvělou cenu od 48 Kč. Navíc můžete poslat kytici s osobní kartičkou se vzkazem nebo citátem někomu blízkému. Doručujeme kamkoli v ČR za 145 Kč chlazenými vozy, aby růže dorazily v perfektním stavu.

V souvislosti s pěstováním Ekvádorských růží by vás mohlo zajímat:

Rosaprima - pěstitel ekvádorských růží

Ekvádorské růže - Florea.cz

Pěstování růží v Ekvádoru: Exkluzivní růže z Jižní Ameriky

Růže a jejich historie: symbol války i lásky

Galerie: Ekvádorské růže

Video: Odpovídáme na nejčastější dotazy