Nejlepší květinové alternativy k valentýnským růžím

Plánujete se na Valentýna blýsknout a připravit své milé nezapomenutelný večer? Nalaďte správnou atmosféru svátku sv. Valentýna bonboniérou, výběrem romantických písniček a pěknou kyticí. A nemusí to být zrovna kytice růží.

Tulipány na Valentýna? Romantické jako růže, ale s vůní jara navrch 

Kytice tulipánů dostanou vaší milou do kolen. Bude si připadat, jako byste jí přinesl kousek jara a chtěl jí zahřát zkřehlé prsty. Na eshopu Florea.cz najdete tulipány rozmanitých barev a druhů. Můžete jí překvapit barvenými, duhovými tulipány, které určitě ještě nikdy neviděla, nebo si namíchat kytici z různých druhů tulipánů. Ať tak, či onak, s tulipány určitě nešlápnete vedle. 

Aby byla kytice opravdu osobní, přiložte k ní valentýnské přání, a pokud k vám nepřichází múza, nechte se inspirovat valentýnskými přáníčky a vzkazy, které posílali naši zákazníci. Stovky příkladů najdete na tomto místě.

Tulipány mix

Tulipán Rainbow

Valentýnské překvapení v krabičce

Představte si krabičku ve tvaru srdce, do které jsme ukryli jaro. Možná bude čekat, že v krásné krabičce budou schované bonbóny, ale překvapí ji živé květy. A bude potěšená už ze dvou důvodů. Za prvé nebude muset shánět vázu, do které by květiny vložila a za druhé své milé vzkážete, že máte pro ni srdce na dlani

Namíchejte si romantiku podle sebe

Pokud dáváte přednost pestrosti, můžete inspirovat svůj výběr kytice na Florea.cz. Naše floristky vážou květiny do kytic, které vynikají jedinečnou kombinací květů a barev. Můžete si vybrat takovou kytici, která nejlépe vystihuje váš styl, nebo vkus vaší milé.