Doručení květin máme pod kontrolou my i vy

Kytice není taška s nákupem a její předání prostě nemůže probíhat „jen tak“. Právě proto věnujeme velkou péči nejen výběru našich květin, ale i našich kurýrů. O času doručení i cestě kurýra máte vždy perfektní přehled.

Díky interaktivní mapě na našem webu můžete snadno sledovat jeho cestu ke šťastnému obdarovanému a víte, kdy máte očekávat děkovný telefonát.

Online květinářství, které myslí na všechno

Naši kurýři jsou profesionály ve svém oboru. Velmi snadno odhadnou, zda předávají kytici z lásky, či kytici omluvnou nebo smuteční a okamžitě tomu přizpůsobí své chování. Květiny před předáním pečlivě zkontrolují, abyste měli jistotu, že je vše přesně tak, jak jste si to naplánovali. 

Rozvoz květin má na starosti vždy jen kurýr, který je čistě oblečený a ví, co se sluší a patří. Chápe, že kytice je ve většině případů překvapení, a proto ani při kontrolním hovoru s vaší milou, zda se právě nachází na cílové adrese, nic neprozradí.  Zároveň dbáme na jeho spolehlivost a řidičské umění, aby byla kytice doručena v čase, který jsme vám slíbili.

Předání čerstvých květin kurýrem

Rozvoz květin ve slíbeném čase

Plánovaný čas doručení kytice vám přijde předchozí večer formou SMS zprávy s číslem kurýra. Na našem webu můžete druhý den sledovat pohyb našeho speciálního chladícího vozu, a tak víte, kde se květina v danou chvíli nachází. O předání kytice vás budeme formou SMS zprávy informovat jen pár minut po jejím úspěšném doručení. 

Pokud je pro vás zásadní předat květinu v konkrétní čas, umožňujeme objednat si u nás dodání květin na minutu přesně. V takovém případě čeká kurýr za rohem již 30 minut před předáním, aby se nemohlo stát, že by se byť jen o minutu opozdil. A vy se o předání opět dozvíte pomocí SMS.

Vždy čerstvé květiny, které vydrží

Květiny dodáváme nejenom včas a elegantně, ale také ve výborné kondici. Pomáhají nám v tom speciální vozy, které udržují teplotu, která je pro květiny ideální. Díky tomu jsme schopni doručit každou růži i do té nejmenší vesničky v Česku. Takto opečovávaná růže pak vydrží ve váze nádherná klidně 3 týdny

Florea.cz je zaručeně jediné online květinářství, které má pod kontrolou cestu květiny ze záhonu až do ženské náruče. Jsme ve spojení s pěstiteli, do Česka si květiny vozíme sami, naše zručné floristky je na vaše přání uvážou a naši sympatičtí kurýři s úsměvem předají. Proto víme, že vám předáváme zdravou a nádhernou kytici ve fantastické formě.

Vyzkoušejte nás! 

Kytice růží

Květinové krabičky

Květiny za výhodnou cenu

Skvělé kytice 100 růží a 100 květin můžete také objednávat na našem partnerském eshopu Flora100

Pokud chcete rozvoz květin zdarma, pak navštivte Floreana, eshop s kyticemi a doručením po celé ČR zdarma.

Kompletní informace o rozvozu a doručování květin najdete také na:

Rozvoz květin po celé ČR

Rozvoz květin chlazenými vozy: Nadstandardní péče do poslední minuty

Při doručování květin může být i pěkně veselo

Doručení květin máme pod kontrolou my i vy

Doručení květin na minutu přesně aneb když načasování hraje roli