Při doručování květin může být i pěkně veselo

Rozvážíte-li květiny po celém Česku, nachomýtnete se při předávce kytice růží k ledacčemu. Přečtěte si příběhy našich kurýrů, elegantních profesionálů.

Naši kurýři jsou ztepilí elegáni, kteří s úsměvem a pokorou předávají všechny druhy kytic. Jako mávnutím kouzelného proutku se ale mohou proměnit ve veselou komiksovou postavičku s dírou v kalhotách, prchající před rozhněvaným psem. Osud má zkrátka zvláštní smysl pro humor.

Kurýrem našeho online květinářství se nemůže stát každý. Vyžadujeme příjemné vystupování, gentlemanské chování, a jelikož doručujeme květiny po celé České republice, také skvělé řidičské dovednosti. O to více se potom nasmějeme, když slyšíme nějakou historku o tom, co všechno se při předávce květin může stát.

Kurýr předává květinu. Bez rizika :)

Kurýr s dírou v kaťatech

Kurýr nikdy nezkazí překvapení. Proto obdarovaným volá sice, kdy přijede, obsah předávky si ale vždy nechá pro sebe. Kdyby mladá paní tušila, že na ni čeká nádherná kytice rudých růží a bílých chryzantém, zřejmě by v avizované době neodešla jen tak na nákup. Po telefonické domluvě s objednavatelem kytice si kurýr otevřel branku a s elegancí sobě vlastní, kradl se nenápadně ke vchodovým dveřím, u kterých měl podle instrukcí kytici ponechat.

To se ovšem nelíbilo hlídacímu vlčákovi. Zřejmě si kurýrův stejnokroj připodobnil k pošťáckému, neboť mladého poslíčka hnal zpátky ze vrat, až se mu za patama prášilo. Zbytek dne si pak musel kurýr dávat při předávkách velký pozor, aby se k dámám neotočil zády, neboť mu skrz prokousnutou díru v gatích koukala zadnice.

Mistr v otužování

Slibujeme, že dovezeme kytici do každého koutu ČR. A držíme slovo. Stejně tak kurýr Mátal, který doručoval květinovou krabičku do malebného domku, který se nacházel až za lávkou, která byla pro naši speciální chlazenou dodávku příliš úzká. Kurýr nelenil, z auta vyskočil, nasadil úsměv a jal se potěšit milou paní voňavou květenou pěšmo

Obdarovaná žena slzela štěstím, a to je jak známo nakažlivé. A tak si šťastný Mátal cestou zpět na úzké lávce taky štěstím tak trochu poskočil a z euforie ho probrala až ledová řeka, ve které se ráchal. Kdyby nebyl prosinec, zřejmě by šlo o příjemné osvěžení. Takhle je ale v naší Florea rodině znám jako český Wim Hof, mistr v otužování v pracovní době.

Kurýr doručuje květiny i pod vodou

Agent 001

Když se jeden tajný ctitel rozhodl potěšit svou vysněnou ženu kyticí, zřejmě se mu z hlavy samou láskou vykouřila jedna důležitá informace. A to, že dotyčná paní je vdaná. Nic netušící kurýr s úsměvem na rtech, chystal se na předávku kytice rudých růží. V tom mu ale do cesty vstoupil nabroušený manžel s otázkou, kdo že je tím tajným ctitelem jeho manželky. Kurýři Florea.cz jsou profesionálové, tudíž pokud nechce byt dotyčný jmenován, kurýr mlčí.

A to i během hodinového výslechu, kterému pán domu našeho milého kurýra vystavil. Jako správný agent ve službách online květinářství kurýr mlčel. Zuřivý manžel, o poznání brunátnější než na začátku, kurýra ve sklepě zamknul a dovolával se svého práva vědět, kdo touží po jeho manželce, na naší zákaznické lince. Milé slečny mu vysvětlily, že jméno prozradit nemohou, a to za žádných okolností, a ještě se přimluvily za propuštění vězně ze sklepení.

Jako vždycky všechno dobře dopadlo, ale doufáme, že jste si z příběhu odnesli i nějaké to ponaučení, pánové.

Pošlete raději kytičku vlastní manželce, mamince nebo kamarádce

Vyberte třeba:

Skvělé kytice 100 růží a 100 květin můžete také objednávat na našem partnerském eshopu Flora100

Pokud chcete rozvoz květin zdarma, pak navštivte Floreana, eshop s kyticemi a doručením po celé ČR zdarma.