Bourbon Street: Zahradní růže pro nezapomenutelné okamžiky

Rosa Bourbon Street je jedinečná řezaná zahradní růže, která se stane středobodem každé výzdoby nebo svatební kytice.

Růže Bourbon Street: elegance ve své nejjemnější formě

Pocházející od renomovaných pěstitelů VIP Roses a Wans Roses, Rosa Bourbon Street představuje luxusní volbu mezi zahradními růžemi. Její velké, bohatě plné květy vynikají svým jedinečným smetanově růžovým odstínem, přidávají eleganci a jemnost svatebním kyticím a našim nejdůležitějším okamžikům.

Růže Bourbon Street je pěstována za nejlepších podmínek. Díky tomu nabízí nejkrásnější a nejkvalitnější květy, které jsou robustní a vydrží velmi dlouho. Právě tato dlouhověkost a vytrvalost činí z Bourbon Street ideální volbu pro různé příležitosti.

Anglické zahradní růže Bourbon Street z kolekce David Austin

Rosa Bourbon Street: Více než jen zahradní růže

Každý rok se na světě vypěstují miliardy zahradních růží, ale pouze několik z nich dosáhne výjimečného statutu, který Rosa Bourbon Street bezpochyby má. Její jedinečná krása a výrazná vůně ji odlišují od ostatních a činí ji výjimečnou volbou pro ty, kteří hledají něco zvláštního.

Její krásné smetanově růžové květy přidají jemnost a eleganci jakémukoli okamžiku. Ať už hledáte zvláštní dar pro milovanou osobu, nebo jen chcete zkrášlit svůj domov, Rosa Bourbon Street je tou pravou volbou.

Poznejte jedinečnou krásu řezané zahradní růže na svatby Bourbon Street a dovolte, aby zkrášlila vaše nezapomenutelné chvíle.

Sledujete nás také na sociálních sítích Facebook a Instagram

 

V souvislosti s tímto tématem by vás mohlo také zajímat:

Jak vybrat svatební kytici?

David Austin Roses aneb honosné růže do svatební kytice

Pivoňkové zahradní růže David Austin od VIP roses a Wans roses

Podívejte se také do naší galerie růží a kytic

Videa zahradních a anglických růží David Austin