15 nejlepších přání ke Dni matek

Přání ke Dni matek doručené s kyticí květin sympatickým kurýrem Florea. To je něco na co maminka nezapomene. Je jedno jak je daleko s Florea to zvládnete všude.

Přání a básničky ke Dni matek

Máte vybraný dárek, nebo květiny pro maminku ke Dni matek, ale máte pocit, že to pořád není ono a něco tomu chybí? Snadným řešením je připojit k dárku nebo kytici originální přání nebo básničky ke Dni matek. Nevíte kde začít a postrádáte inspiraci? Pak jste tu správně.

To, co maminky opravdu dokáže potěšit, jsou upřímná slova od srdce. A aby si maminky dokázaly uchovat slova navěky, není nic jednoduššího než vytvořit pěkné přání ke Dni matek.

Ty doby již pominuly a Den matek se jako Významný den vrátil do našich kalendářů a diářů. A my to vítáme, protože své maminky máme rádi a rádi je i potěšíme buď vyrobeným dárečkem, nebo kyticí s originálním vzkazem.

Básničky ke Dni matek

Vyberte si kytici k přání a my ji doručíme i na Den matek v neděli

Jak napsat přání ke Dni matek od Ladislava Špačka

Přání k svátku Matek

Naše milá maminko, přijmi od nás tuto kytičku za starosti a strasti, které s námi máš. Přejeme Ti hlavně zdraví a úsměv na tváři. Děkujeme Ti, maminko, za vše co nám v životě dáváš. Krásný Den matek.

Nejdražší maminko, přeji vše nejlepší ke Dni matek! Ze srdce Ti děkuji za všechnu Tvoji lásku, péči a něhu, kterou mi dáváš. Mám Tě ráda nade vše na světě.

Nezáleží na tom, kolik mi je let, Tvé objetí je pro mě stále tím nejvřelejším a nejbezpečnějším místem na zemi! Krásný Den matek mé nejmilovanější mamince!

Pro maminku ke Dni matek za to, jak se o mě starala a stará. Jsi skvělá žena a můj velký vzor, mami.

Pro milovanou maminku ke Dni matek. Velice si vážím toho, co pro nás děláš a jak vše zvládáš. Mám Tě moc rád.

Ty, maminko, to vždycky se mnou myslíš dobře. Na to přijdu často až po určité době. Jsi jediná na světě, mám Tě ráda, děkuji za to, že jsi mě vychovala. Hezký Den matek.

Usmíváš se, i když jsi smutná. Děláš vše, i když jsi unavená. Poskytuješ nám pohodlí, i když ho sama nemáš. Jsi tu pro nás, i když jsi nemocná. Nádherný Den matek.

V tomto jediném dni chci Ti dát 365 díků! Všechno nejlepší ke Dni matek, maminko.

a tady jsou další desítky přání ke Dni matek

Básničky ke Dni matek 2020

Maminečko moje milá, tobě jsem se narodila. Ty má

š mě a já mám tebe, jsi mé slunce, já tvé nebe. Krásný Den matek, maminečko.

Nejkrásnější okamžiky dětství jsem zažila s Tebou. Vždycky jsi mě zahrnovala láskou a něhou. Děkuji Ti za všechno, co jsi pro mě udělala. Přeji Ti ten nejkrásnější Den matek.

Posílám Ti přáníčko s růžemi, protože jsi ta nejlepší maminka na zemi. Krásný Den maminek.

Také se Vám někdy zdálo, že Vám dává život málo? Vzpomeňte si na maminku, na její něžný hlas, sladké pohlazení! Nad tyto vzpomínky nic hezčího není. Krásný Den matek, mami!

Už je to tak, mami, nejsem malá, trvalo dlouho, než jsi mě vychovala. Proto bych Ti dnes ráda za všechno poděkovala. Krásný Den matek.

V bříšku jsi mě nosila, v kočárku mě vozila. Pamatuješ první zoubek? Natlučené kolínko? U všeho jsi vždycky byla, moje sladká maminko. Děkuji za Tvou lásku a přeji krásný Den maminek.

Den matek 2021 - 58 oblíbených přání a básniček ke Dni matek

V souvislosti s tématem Den matek by vás mohlo také zajímat:

Nepropásněte Den matek 2023! Kdy se slaví a jaké dárky jsou vhodné?

58 oblíbených přání a básniček na Den matek

Řekněte to kyticí, řekněte to přáním

Jaký dárek pro maminku

Květinové dárky ke Dni matek 2023