Řekněte to kyticí, řekněte to přáním

Krásná kytice potěší. Ale krásná kytice s osobním vzkazem přímo nadchne! Proto pro vás na Florea.cz máme hned několik možností, jak popřát k narozeninám nebo vyznat lásku. Ať už vyberete kteroukoli, jedno je jisté: obdarovaná na vás nezapomene.

Přání zároveň s kyticí. Praktické a efektní

Proč si komplikovat život, když existují pohodlná a elegantní řešení. Jedno takové jsme pro vás připravili u nás na webu. Ke každé kytici, kterou objednáváte, můžete rovnou připojit svůj vzkaz. My ho vytiskneme na luxusní křídový papír nebo stuhu a osobně doručíme společně s květinami. Díky tomu nemusíte shánět kartičky v papírnictví, ani si pamatovat, že máte poslat e-mail nebo SMS.

Všechno u nás zařídíte najednou.

Papírová klasika v krásném provedení

 

Řeklo by se – obyčejné papírové přání. Jenže ve Florea.cz neděláme nic obyčejně. Vaše vzkazy tak nese křídový papír s elegantním potiskem. A protože víme, že je dobré chránit vaše soukromí před nežádoucími zraky, je každá kartička složená a pečlivě přelepená. Váš vzkaz si tak přečte jen obdarovaná, ne třeba slečna na recepci nebo zvídavá kolegyně.

Když má být přání vidět na první pohled

Co když ale chcete, aby bylo přání vidět hned, bez rozbalování kartičky? Pro takový případ tu máme potištěnou stuhu. Na ni naneseme váš text a převážeme jí kytici nebo květinovou krabičku, kterou jste vybrali. Jelikož používáme velmi kvalitní termosublimační technologii, je text na stuze precizně vyvedený a také velmi odolný.

Ženy si pak rády stužky s věnováním ukládají do svých krabiček na drobné poklady. 

Květiny, stuha a přání

 

Služba nejen pro tajné ctitele

 

Pokud si z jakéhokoli důvodu přejete zůstat v utajení, stačí v objednávce zatrhnout službu anonymního dárce. V takovém případě doručíme kytici i s vaším vzkazem, ale rozhodně neprozradíme, od koho je. Když bude obdarovaná pátrat, kdo na ni tak myslí, spojíme se s vámi. A jen pokud nám to dovolíte, odhalíme vaši identitu

 

Zalepené přání

Jak správně napsat vzkaz

Napsat krátký vzkaz se může zdát banální. Jenže když přijde na věc, slova se ne a ne dostavit. Ale nebojte se, nenecháme vás v tom! Připravili jsme pro vás návod, jak sestavit skvělé přání a na co rozhodně nezapomenout. A pokud by ani to nestačilo, načerpáte snadno inspiraci v naší databází tísíců přání, vzkazů i básníček:

Tak vzhůru do toho!

A ještě jedno doporučení – abyste na žádnou událost vyžadující přání už nikdy nezapomněli, založte si Floreář. Uložte si narozeniny, svátky i další významné dny vašich blízkých, Floreář vám je včas připomeneme.