Květiny na svatební stůl

Svatební stůl je jedním z hlavních prvků svatebního prostoru a zaslouží si zvláštní péči. Květiny na svatební stůl přinášejí do prostoru krásu, eleganci a romantiku.

Květiny na svatebním stole: Dotvoření dokonalého vzhledu a atmosféry

Při výběru květin na svatební stůl je důležité zvážit několik faktorů, aby vytvořily harmonický a atraktivní vzhled. Zde jsou některé tipy na výběr květin:

  • Ladění s barevnou paletou: Zohledněte barvy svatebního konceptu a vyberte květiny, které budou ladit s celkovou barevnou paletou svatby. Můžete se inspirovat barvami nevěstčiných květin nebo barevnými tóny dekorace.
  • Různorodost květů: Kombinace různých druhů květin přidá do dekorace na svatebním stole zajímavost a texturu. Zahrňte do aranžmá květiny s různými tvary, velikostmi a strukturami.
  • Výškové rozvržení: Zvažte výškové rozvržení květinových dekorací na svatebním stole. Vytvořte vrstvy s pomocí různě vysokých váz a aranžmá. To dodá stolu vizuální zájem a hloubku.

Květiny na svatební stůl - Florea.cz

 Umístění květin na svatebním stole

Umístění květin na svatebním stole je klíčovým faktorem pro vytvoření harmonického vzhledu. Zde jsou některé nápady na umístění květin:

  • Centrální aranžmá: Umístěte hlavní květinové aranžmá ve středu stolu jako centrální bod. Může to být větší aranžmá ve vysoké váze nebo květinový svatební oblouk.
  • Menší aranžmá: Rozmístěte menší květinové aranžmá po délce stolu. Můžete použít menší vázy, skleněné či keramické nádoby s květinovými dekoracemi.
  • Detaily na talířích: Přidejte květiny jako drobné detaily na talíře hostů. Můžete použít jednoduché květiny, jako jsou růže nebo malé květiny v miniaturních vázách.

Květinové vazby na svatební stůl - Florea.cz


Na Florea.cz najdete širokou škálu květinových dekorací pro svatební stoly. Navštivte naši kategorii Květiny na svatební stůl a najděte tu pravou kombinaci květin, která dotvoří dokonalou atmosféru vaší svatby.

V souvislosti s tímto tématem by vás mohlo také zajímat:

Květiny do vlasů nevěsty

Květinový náramek pro nevěstu

Kytice pro nevěstu

Pivoňky - královny svatebních kytic

Jak usušit svatební kytici

Kytice pro svědkyně a družičky

Svatební květinové dekorace vozidel