Keukenhof 2023 - nejhezčí jarní zahrada na světě

Více než 4 miliony tulipánů, 2.500 stromů a 38 hektarů to je největší a nejhezčí jarní zahrada na světě - Keukenhof.

Kdy je ideální čas na návštěvu Keukenhofu?

V roce 2023 budou zahrady Keukenhof otevřeny denně od 23. března do 14. května od 8:00 do 19:30. Ideálním termínem návštěvy je počátek měsíce dubna nebo jeho první polovina, kdy je rozkvětlá většina ze 7 milionů květin z těchto je více než 4 miliony tulipánů, které jsou symbolem Holandska. Pokud je chladné jaro, je vhodné návštěvu posunout do druhé poloviny měsíce dubna. Podívejte se na krátké video parku Keukenhof a nechte se nálákat k návštěvě krásou holandských tulipánů.

Kde a jak zakoupíte vstupenky?

Vstupenky za nejlepší cenu lze zakoupit online zde https://tickets.keukenhof.nl/en-US/tickets . Můžete si pohodlně vybrat čas návštěvy, způsob příjezdu, uhradit parkoviště atd. snadno provedete úhradu platební kartou. Nebo si vstupenky zakoupíte na místě přímo u vstupu do parku.

Vstupní brána parku Keukenhof

Cena vstupenek pro rok 2023

Cena vstupenky do parku pro dospělé je 19 eur,  pro děti (7 až 17 let)  je snížena na 9 eur. Pokud cestujete ve skupině vyplatí se vám skupinová vstupenka  (min. 20 osob) od 18,50 eur.

Kudy se dostanete do parku.

Park se nachází v blízkjosti měta Lisse ve střední části Holandska. Celá adresa je Stationsweg 166A, 2161 AM Lisse, Nizozemsko. Velmi pohodlně se do parku dostanete veřejnou dopravou tzv. květinovým expresem Keukenhof (jízdenku můžete zakoupit online současně se vstupenkou)

Květinový expres Keukenhof

Mapa kde leží Keukenhof v Holandsku

Doprava z letiště Schiphol

Pokud plánujete zájezd do parku pak se letiště Schiphol dostanete velmi pohodlně pravidelných květinových expresem Keukenhof. Sledujte informační tabule v letištní hale.

Květinový express Keukenhof z letiště Schiphol

Co můžete vidět v parku?

Podívjete se na aktuální mapu parku z roku 2023, najdete zde přehledně zobrazeny všechny atrakce a výstavní plochy včetně pavilonů s vnitřní výstavou tulipánů a cibulovin.

Mapa parku Keukenhof 2023

 

V souvislosti s tématem Keukenhof by vás mohlo také zajímat:

Fotografie a videa z jarní zahrady Keukenhof 2023

Keukenhof 2019

Historie tulipánů

Fotografie Keukenhof 2023

Keukenhof 2014