2.díl: kamenný obchod versus online květinářství

Je nákup květin online riskantní? Vyplatí se nakupovat květiny v kamenném obchodě? Druhá část našeho seriálu na téma Kamenný obchod vs. online květinářství se zaměří na ty nejpodstatnější rozdíly.

Kdy má květinářství otevřeno

Najít nonstop květinářství, hlavně na menších městech, může být problém. I ve velkých městech se stává, že se z práce prostě dříve nedostanete a do květinářství utíkáte s křížkem po funuse. Všechny hezké květiny jsou rozebrané nebo stojíte dlouhou frontu s dalšími opozdilci. Přesto, pokud potřebujete květiny na poslední chvíli a do zítra to nepočká, je kamenný obchod s květinami lepší volba. 

Pokud na nákup květin nespěcháte, dejte si čas a porozhlédněte se v online obchodě s květinami. Nikdo na vás nebude při výběru květin tlačit, nebude vás zdržovat žádná fronta a nakupovat květiny můžete klidně i v noci a z druhé strany zeměkoule. Takový komfort vám může nabídnout jedině online květinářství jako je to naše

Doprava květin aneb pohodlí nade vše

Výhodou online květinářství je, že do kamenného obchodu vlastně vůbec nemusíte. Získáváte tím tak nejen pohodlí a čas na zcela jiné činnosti, než běhání od květinářství ke květinářství. Další nesmírnou výhodou je, že kytici pro oslavence nemusíte nikde vyzvedávat, ba ani být u jejího předání, pokud nemůžete.

Většina online květinářství nabízí rozvoz květin. Rychlost doručení, kvalita rozvozu květin a úroveň předání květin se eshop od eshopu liší. Každý klade důraz na něco jiného. Doručení květin je praktické také v případě, kdy chcete darovat opravdu velkou kytici. Taková kytice 100 růží může být i pěkně těžká záležitost. Proč se s kyticí tahat MHD nebo se otravovat s vyzvedáváním v květinářství?

PŘEJÍT NA: Kamenný obchod vs. online květinářství, 1. díl