V hlavní roli: Velká kytice

Takový ten obyčejný den, kdy jste doma v teplákách a vaříte anebo naopak jste v práci a máte za sebou těžkou pracovní poradu. Najednou vám někdo zazvoní nebo zaklepe na dveře a vám spadne brada úžasem. Ne, ten kurýr si nespletl adresu a obrovská kytice růží, kterou vám právě předává je skutečně pro vás...

Romantická klasika: 100 růží

Ještě štěstí, že se gentlemani začínají objevovat jako houby po dešti a dnešní ženy o tom nemusí jen snít.

Možná to bude také tím, že rozvoz květin je na vzestupu a nabízí mnohem širší nabídku růží než dříve.

Trendem posledních let jsou obrovské kytice růží, které leckdy přesáhnou i tradiční stovku. Samozřejmě je nejčastěji posílají muži ženám, hlavně jako dárek k výročí nebo jako omluvu ženě, kterou trochu pozlobili.

Pestré míchané kytice pro všechny typy žen

Pokud nejste milovníky klišé, existují i mnohem pestřejší květinové kombinace. Kromě jednobarevných kytic růží se posílají také velké kytice chryzantem, pestré míchané kytice z karafiátů a pivoněk nebo dokonce pětibarevné kytice růží. Existuje snad nekonečno možností, jaké kytice poslat.

Mohlo by vás také zajímat: Co nám muž říká barvou růží?

Velká kytice: radost i starost

Rozvoz růží má v takovém případě jednu velkou výhodu. Některé obrovské kytice bývají opravdu těžké a cesta s kyticí přes město, a navíc hromadnou dopravou, by mohla ublížit jak vám, tak květinám :) Ale ani po předání růží námaha nekončí. Právě naopak. Péče o 100 růží bývá pěkná makačka.

Nejdříve pro naše šikovné floristky a pak také pro jejich majitelky. I to jde ale s trochou znalostí a pomoci zvládnout.

Stačí si přečíst náš seriál o tom jak pečovat o řezané růže a další květiny a můžete tak dosáhnout maximální možné životnosti květin.

V případě velké kytice růží přidáme ještě jeden tip na závěr: rozdělte růže do více váz max. po 25 - 30 ks.

Růže budou mít potenciál déle vydržet, vy budete mít lépe pod kontrolou stav vody a stonků a jako bonus: můžete si jimi krásně vyzdobit celý domov :)