Doručení květin na hrob

Doručení květin na hrob s Florea: Péče, profesionalita a respekt pro vaše blízké

Už mnoho let Florea dodává květiny po celé České republice. Nyní přicházíme s novinkou – doručením květin přímo na hrob. Chápeme, že návštěva hřbitova je pro mnohé intimním okamžikem. Zároveň víme, že osobní návštěva není vždy možná kvůli vzdálenosti nebo zdravotním důvodům. S touto službou máme již několikaleté zkušenosti, protože si ji vyžádali naši zákazníci. Nyní se tak z nadstandardní služby na přání stává běžná součást naší práce. 

 

Jaká je cena doručení na hrob a co obsahuje

Doručení na hrob nabízíme za cenu 380 korun, která pokrývá vše potřebné pro profesionální doručení. Cena zahrnuje náklady spojené s cestou kurýra na hřbitov, vyhledáním konkrétního hrobu, umístěním květin a zapálením svíčky. Kurýr věnuje této péči alespoň 40 minut svého času, což zaručuje, že vaše květiny budou umístěny s respektem a důstojností. Součástí ceny za doručení odeslání fotografie hrobu po umístění květin. Abychom vám poskytli jistotu, že jeho hrob vypadá přesně podle vašich představ, po umístění květin zasíláme fotografii hrobu. Toto je důležitá součást našeho servisu, neboť je pro nás klíčové, aby byl zákazník plně spokojen a měl zpětnou vazbu o naší práci.

Doručené květiny na hrobě

Vaše přání, naše starost

Květiny pro danou příležitost můžete vybírat ze standardní nabídky či v kategorii Smuteční kytice. Ovšem chápeme, že zrovna tato služba bude často vyžadovat originální řešení ve formě kytice na přání. Možným řešení je i kytice Výběr od floristky, které zohlední o jaký typ kytice se jedná. Na našem webu si můžete vybrat z kategorií Vázy na hrob, Věnce na hrob nebo Svíčky na hrob. Na vybraný hrob umístíme květiny, a pokud si budete přát, zapálíme svíčku

Odeslání fotografie zdarma

Po doručení vám zdarma zašleme fotku s umístěnou kyticí. Smuteční květiny i svíčky naleznete v různých cenových hladinách, avšak služba odeslání fotografie je bezplatná. Tímto krokem chceme podtrhnout transparentnost a úctu k památce vašich blízkých.

Fotografie květin na hrobě od kurýra

Ověřená péče a profesionalita

Florea je ověřená firma s tisíci pozitivních recenzí. Naší priority jsou pečlivost, respekt a profesionalita. Každé květinové gesto je vykonáno s citem pro danou příležitost.

Je pro nás důležité poskytnout vám službu, která nejen usnadňuje, ale také vnáší pietu a respekt do těchto velice intimních momentů. 

 

 

V souvislosti s tématem "Doručení květin na hrob" by vás mohlo také zajímat:

Chryzantéma: symbol přátelství, věčnosti a japonských císařů

Dušičky 2020

Dušičky a chryzantémy. Jak to vlastně je?

Lichý nebo sudý počet květin do kytice? Poradíme.