Stříbrná medaile ShopRoku 2020 pro Florea.cz je naše společná. Děkujeme!

Celý rok se snažíme dělat vám a vašim blízkým radost krásnými kyticemi. A teď jste udělali radost vy nám. Děkujeme za vaše ocenění naší tvrdé práce a naší snahy, udělat z květin dostupný artikl pro každého z vás.

Stříbrná medaile ShopRoku 2020 pro Florea.cz

Největší nákupní rádce a srovnávač cen na českém internetu, Heureka.cz, každý rok vyhlašuje ty nejlepší e-shopy. A my jsme šťastní, že jsme se i díky vám umístili na druhém místě v kategorii „dárky a zábava“. 

Vazby kytice z Florea.cz

Máte radost, máme radost

Cena kvality na Heureka.cz se uděluje e-shopům, které mají nejlepší hodnocení od zákazníků a dobré recenze. My jsme stříbrnou medaili získali za vaši 97% spokojenost, což je pro tak choulostivý artikl, jakými jsou řezané květiny, doslova zázrak. Jsme skutečně šťastní, že oceňujete čerstvost našich řezaných květin, širokou nabídku růží a jste spokojení i s našimi službami. 

Spokojenost našich zákazníků pro nás byla vždy na prvním místě. Proto si vybíráme květiny od spolehlivých a férových pěstitelů, dovážíme a vážeme si je sami a pro rozvoz květin po celé České republice využíváme pouze speciální chlazené vozy a vlastní sympatické kurýry.

Poděkovat bychom chtěli také našim milým dívkám na zákaznické lince, které neúnavně reagují na všechny vaše dotazy i netradiční žádosti na vázané kytice pro speciální příležitosti.

Neusínáme na vavřínech

I když nás získané ocenění obrovsky těší, hlavní je pro nás vaše spokojenost. Neusínáme proto na vavřínech a stále se bude snažit, ať máte z každé květiny a kytice z Florea.cz samou radost. A možná to v budoucnu povede k dalšímu ocenění 😊.  

Třeba díky nové funkci Floreáře, hlídající za vás všechny důležité události. Floreář si stačí založit, uložit do něj blízké osoby, jejich svátky, narozeniny i další vyznamné dne a o to další už se postaráme my. Pět dnů dopředu vám událost připomeneme SMS zprávou, e-mailem či telefonicky a rovnou nabídneme kytici k doručení. 

Sdílejte s námi naši radost a potěšte sebe nebo někoho dalšího třeba kyticí růží se slevou až 25 %

Chcete vědět, jak si naše řezané květiny užít co nejdéle? Využijte naši poradnu nebo se začtěte do článků v magazínu Florea:

V souvislosti s tímto tématem by vás mohlo také zajímat:

Vydrží růže v poupátku déle? Aneb jaké květy při nákupu vybrat 

Které růže vydrží ze všech nejdéle? 

Přehled: Životnost řezaných květin 

Profesionální doručování květin