Dárek, na který žádná žena nezapomene

Každý rok vymýšlet nový a jiný dárek pro ženu může být náročné, tedy v závislosti na naší fantazii ;) Ale máte pro vás tip na skvělý dárek pro ženu, který můžete dávat každý rok dokonce několikrát za rok a nevěřte tomu, že se netrefíte.

" Květiny jsou něžnou mluvou beze slov." Ladislav Špaček

 Dárek, na který žádná žena nezapomene

Není mnoho dárků pro ženy, kde máte tak vysokou šanci se trefit, jakou jsou květiny. A v případě květin, je vaše šance na skvělý dárek opět vysoká, pokud je to kytice z růží. A samozřejmě není kytice růží jako kytice růží, ta která jako dárek ohromí, je rozhodně kytice 100 růží.

Skvělý dárek pro ženu jsou květiny - kytice 100 růží

Kytice 100 růží je skvělý dárek, ale je to pořád jen polovina zážitku

Kytice 100 růží je jistě dárek, na který žádná žena nezapomene, nicméně je možné ten zážitek udělat ještě silnějším. Zážitek jako z romantického filmu zažije žena, pokud jí dárek necháte doručit kurýrem. Představete si ten okamžik, do kanceláře firmy, kde vaše žena pracuje, přichází kurýr, přes rameno obrovskou kytici rudých růží a míři ke stolu vaší ženy. A pak to přijde, předání vašeho dárku jako překvapení nemůže být lépe připravené. Na Florea.cz vám garantujeme profesionální doručení. Díky tomu, že naše vozy jsou vybaveny GPS, můžete doručení vašeho dárku sledovat online.

 

A teď je k dokonalému zážitku potřeba už přidat jen třešničku na dortu

Jak se říká, to nejlepší nakonec. Celou vaši akci s dokonalým dárkem, emocí z doručení kurýrem, musíte poslat do výšin svým naprosto skvělým přáním, ukrytým v kytici. Pánové, ale to musí být pecka. Počítejte s tím, že ženy si podobné vzkazy, přání či zamilované básničky rády schovávají. Tady je pár tipů.

Jsi jako kapka rosy na mé dlani, jsi jako vánek, co fouknul mi na ni, jsi jako slunce na mojí tváři, jako ten vánek, co horkost mi sráží. Jsi jako moře, nebe i zem, a ta Tvá vůně je sladší než sen.


Jsi má láska, jsi můj medový květ, jsi můj dech, jsi mého srdce tep. Máš oči krásné jako anděl, máš rty vášně plné. Miluji Tě.


Jsi mojí inspirací, jsi mým snem. S Tebou se chci toulat nocí i dnem. Přes den jsi touha, přes noc jsi ctnost. Lásko, jsi moje závislost.


Jsi ze všech ta nejkrásnější slečna, Tvým očím se nevyrovná ani ta dráha mléčná. Vždy, když se na Tebe podívám, tak jen s otevřenou pusou zírám a Ty si přitom myslíš, že jenom tak zívám.


Chci potěšit Tě květinou, jsi ztělesněná krása, při pohledu na Tebe, moje srdce jásá. Květina je jako Ty, krásná, sladce voní, před Tebou i bohyně s úctou hlavu skloní. A já se skláním též, má lásko.


A nebojte se, na Florea.cz vám kytice 100 růží neudělá díru do peneženky.

100 růží s dopručením a vzkazem můžete mít již za 1.585 Kč

Naše kytice 100 růží začínají již od 1.554 Kč. Vybírat můžete z těch nejkratších růží s malým květem, až po obrovské kytice ze superprémiových růží v délce až 90 cm a květem velikosti XXL.

 

V souvislosti s dárkem pro ženu by vás mohlo také zajímat:

11 nejkrásnějších přání k svátku

20 nejlepších dárků pro ženu

7 nejkrásnějších vyznání lásky

15 vyznání lásky poslaných s květinou

Kolik růží k narozeninám

Valentýn: Řekněte to květinou: nestojím už o jinou!

20 nejlepších přání pro ženu

10 nejkrásnějších Vánočních přání

 

Pošlete dárek kytici 100 růží s přáním