Zelená růže Lemon Zeste - Originální a svěží volba pro každou příležitost

Zelené růže Lemon Zeste jsou elegantní a krásné květiny, které jsou oblíbené zejména kvůli svému osvěžujícímu citrusovému aroma. Historie pěstování těchto růží sahá až do 18. století, kdy byly poprvé objeveny. V tomto článku se dozvíte více o jejich

Historie pěstování

Růže Lemon Zeste pocházejí z rodiny růží Rosa hybrida, která se začala pěstovat v 18. století. Tyto růže se skvěle hodí do jakéhokoliv květinového aranžmá díky své svěží citrusové vůni a krásnému zelenožlutému odstínu. Původní pěstitelé se snažili vypěstovat růže s co největším množstvím okvětních lístků na jednom květu, což se jim podařilo až po několika desetiletích díky výběru těch nejlepších rostlin. Dnes jsou růže Lemon Zeste oblíbené po celém světě a jsou k dispozici v mnoha květinářstvích a zahradních centrech.

 

Rady pro pečování

Péče o růže Lemon Zeste není složitá, ale vyžaduje několik základních kroků. Tyto růže potřebují dostatek slunečního svitu, ale také dostatek vláhy a dobré drenážní podmínky. Doporučuje se také pravidelné hnojení a prořezávání květin, aby se podpořilo další kvetení. Pokud plánujete použít růže Lemon Zeste v kytici, je nejlepší je řezat ráno, kdy jsou nejčerstvější a nejkrásnější. Věnujte pozornost také tomu, aby byly květiny umístěny v dostatečně velké nádobě s čistou vodou, kterou budete pravidelně doplňovat a v případě potřeby i vyměňovat.

 

Kytice růží Lemon Zester

Cena a dostupnost

Růže Lemon Zeste jsou k dispozici v mnoha květinářstvích a zahradních centrech po celém světě. Cena se může lišit v závislosti na místě prodeje a na období, kdy jsou květiny nejvíce žádané. U nás na Florea.cz jsou růže Lemon Zeste dostupné za nejlepší cenu v délce 50 a 60 centimetrů a velikostí květu L - XXL.

 

V souvislosti s tématem zelené růže Lemon Zeste by vás mohlo také zajímat:

Lichý nebo sudý počet květin do kytice? Poradíme

Řekněte to kyticí, řekněte to přáním
Jaký dárek vybrat pro maminku

Květomluva

Jak usušit růže