Návrat královny květin: Arend Roses obnovuje pěstování růží Red Eagle

Exkluzivní červené růže Red Eagle jsou opět na trhu. Arend Roses po půlroční přestávce obnovili pěstování.

Návrat královny květin: Arend Roses obnovuje pěstování růží Red Eagle

Pěstování růží v Holandsku prošlo v posledních letech mnoha změnami, a to zejména u renomované firmy Arend Roses (https://www.arendroses.nl/en/). Tato firma, která se specializuje na pěstování exkluzivních odrůd růží, ukončila na podzim 2022 svoji produkci z důvodu vysokých cen energií. Avšak příběh Arend Roses nekončí, neboť v dubnu 2023 opět začali pěstovat růže, včetně nesmírně oblíbené růže Red Eagle.

Růže Red Eagle si získala oblibu na českém trhu díky prodeji na internetovém obchodě Florea.cz. Arend Roses je jediná firma na světě, která má licenci na pěstování této odrůdy červené růže. Pro zájemce jsou k dispozici cenově zvýhodněné kytice, které si mohou objednat přímo z Florea.cz.

Navštívili jsme firmu Arend Roses a získali exkluzivní rozhovor s jejím majitelem a jeho týmem. Prohlédněte si naše dvě videa přímo ze skleníku, kde se pěstuje tato jedinečná růže, a zjistěte více o tom, jak firma překonala obtíže spojené s vysokými cenami energií a vrátila se k pěstování růží.

Pokud si chcete přečíst více o Arend Roses a růži Red Eagle, doporučujeme navštívit naše předchozí články:

1. Arend Roses - pěstitel exkluzivních růží 
2. Red Eagle - červená růže od jediného pěstitele na světě 

Díky obnovené produkci Arend Roses mohou milovníci růží opět potěšit své smysly krásou a vůní růží Red Eagle. Jejich návrat na trh je jistě radostnou zprávou pro všechny, kdo oceňují krásu a eleganci těchto nádherných květin.