Promo na růže Pink Avalanche

Restart ve sklenících Arend Roses přináší po odpočinku rostlin neuvěřitelnou kvalitu růží Pink Avalanche

Odhalte jedinečnou krásu Pink Avalanche

exkluzivní odrůdy růže, která vás okouzlí svou neobyčejnou kvalitou a velkolepým vzhledem. Při příležitosti obnovení pěstování květin u Arend Roses v Holandsku jsme pro vás připravili speciální promo akci, která nabízí tyto růže za neodolatelné ceny. Pink Avalanche je ojedinělá růže s velkým květem velikosti XL, který získala díky dvouměsíčnímu odpočinku mateční rostliny ve skleníku.

Kvalita květu a listů Pink Avalanche je nyní na nejvyšší možné úrovni

Z tohoto důvodu jsme pro vás připravili video, ve kterém můžete obdivovat její fascinující krásu. Video naleznete ve vloženém článku, který vám poskytne detailní informace o této výjimečné růži a jejím původu.

Pink Avalanche růže nabízíme ve dvou délkách, které jsou dostupné s výraznou slevou

Zvolte si růže v délce 70cm  nebo v délce 80cm , které se dokonale hodí do jakéhokoli prostředí a dodají vaší domácnosti či oslavě nezapomenutelný nádech elegance.

Pokud hledáte ještě více úspory, Pink Avalanche růže jsou k dispozici i v kyticích, které nabízí další množstevní slevy. Oslňte své blízké nebo zákazníky těmito úchvatnými růžemi a vytvořte s nimi jedinečné květinové aranžmá, které bude každý obdivovat.

Neváhejte a využijte této jedinečné příležitosti k nákupu Pink Avalanche růží za promo ceny

Tato akce platí pouze po omezenou dobu, tak neotálejte a objednejte si tyto nádherné růže ještě dnes. Udělejte radost sobě i svým blízkým a poznejte krásu, kterou přináší Pink Avalanche.

Red Eagle - exklusivní růže u jediného pěstitele na světě

Pokud chcete projevit lásku, pak symbolem tohoto citu je rudá růže. Můžete využít top kvality u Arend Roses a poslat pugét superprémiových růží Red Eagle

 

V souvislosti s tématem růží od Arend Roses by vás mohlo také zajímat:

Arend roses - pěstitel exkluzivních růží
Arend Roses - pěstitel exkluzivních růží
Návrat královny květin: Arend Roses obnovuje pěstování růží Red Eagle