Překvapte ji na rande romantickým doručením květin

Trochu čekala, že jí na schůzku přinesete květiny. Nestalo se, a tak je malinko zklamaná, třeba i lehce smutná. Jenže pak to přijde: ve dveřích restaurace, kde večeříte, se objeví kurýr Florea.cz.

Pro svou milou jste totiž online tajně objednali kytici s doručením na přesný čas a místo. Následuje záplava štěstí, radost a možná i nějaká ta slzička dojetí. Na takové rande se prostě nezapomíná.

Překvapte ji na rande kyticí

Květiny na rande: jaká jsou pravidla?

Květinou na schůzce rozhodně nic nezkazíte. Naopak, můžete jenom získat, protože správně zvolená kytice ukáže, jak moc vám na vaší lásce záleží. Důležité ale je to nepřehnat, sto růží na první schůzce by mohlo působit nepatřičně. Vhodný bude jeden květ nebo drobná kytička, na příští schůzku pak už můžete vybrat o něco větší. Pokud si nejste jistí, co se hodí na první, druhé a další rande, nechte si poradit v našem článku Jakou květinu na rande

Když chcete věnovat opravdový zážitek

Když chcete opravdu zapůsobit, nechejte květiny doručit kurýrem až na místo vaší schůzky. Je to překvapivě snadné. Na webu Florea.cz vyberete kytici a zvolíte dodání na přesný čas. Třeba na 18:37, i takto přesní umíme být. Náš kurýr totiž vyráží s dostatečnou rezervou, aby měl jistotu, že všechno proběhne, jak má. Ani na místě nezáleží. Pokud berete svou milou na Sněžku, vyběhneme tam s květinami za vámi. 

Dokonale naplánované překvapení

I překvapení můžete mít pod kontrolou. Budeme vás totiž průběžně informovat, jak se kurýr blíží. Jeho polohu můžete nenápadně sledovat přímo ve svém mobilu na interaktivní mapě. Cítíte to vzrušení, když se blíží? Mobil mějte každopádně po ruce, protože reakce vaší milé bude rozhodně stát za zaznamenání. Krásný zážitek s romantickým doručením květin pro ni tak uchováte navždy.