Doručení květin na minutu přesně aneb když načasování hraje roli

Nezastaví nás dopravní zácpa, nehoda, ani apokalypsa. Florea.cz doručí kytici na minutu přesně.

Budeme na místě právě v momentě, kdy ji požádáte o ruku, když vyjde ze dveří, když přijede na chatu nebo vstoupí do kanceláře. Doručení květin na minutu přesně je prémiová služba rozvozu květin pro chvíle, kdy je správné načasování zásadní.

doruceni_kvetiny.jpg (565 KB)

Na minutu přesně? Opravdu?

Opravdu. Přesvědčili jsme se, že jsou v životě situace, kdy čas hraje zásadní roli. A proto u nás v depu čekají usměvaví kurýři s dokonale seřízenými švýcarskými hodinkami.

Na místo určení, které může být doslova kdekoliv v České republice, dorazí s perfektně uvázanou květinou pro jistotu už o půl hodiny dříve. Díky tomu je nemůže zaskočit ani dopravní situace, ani nepřízeň počasí.

Na předání kurýři vyčkávají nepozorovaně v naší moderní klimatizované dodávce a v objednaný čas, na minutu přesně, předávají se širokým úsměvem vámi objednanou, čerstvou a nádhernou kytici.

Donášku květin na minutu přesně si můžete objednat kamkoliv. Pokud máme být ve 14:07 na Sněžce, budeme tam.

Cena služby

Abychom zaručili, že dodržíme stanovený čas doručení, potřebujeme na něj vyčlenit speciálního kurýra. I proto dokážeme tímto způsobem obsloužit zatím pouze 15 zákazníků denně. K plánování rozvozu a využíváme pokročilý software společnosti Solvertech a vy se na náš čas příjezdu můžete 100% spolehnout.

K ceně kytice připočítáme za službu doručení na minutu přesně cenu 650 Kč. Doručení můžete sledovat v reálném čase v našem GPS systému. V momentě, kdy bude kytice předána, budete navíc informování formou SMS. Pokračování příběhu už je potom na vás.

Jak objednat květinu online a doručení na čas

Květinu objednáte na Florea.cz den předem, nejpozději do 17:00. Vzhledem k omezenému počtu objednávek s doručením na minutu přesně se ale vyplatí myslet dopředu a nenechávat objednávku na poslední chvíli.

Speciální požadavky a detaily můžete probrat s milou slečnou z naší zákaznické podpory, aby bylo vše do detailu perfektní. Ať už se jedná o kytici růží, svatební květiny, barevný pugét nebo smuteční kytici, vše s vámi naplánujeme tak, aby byl vzkaz, květiny i emoce doručeny tak, jako byste to udělali vy sami.

vyber_kytice.jpg (263 KB)

 

Skvělé kytice 100 růží a 100 květin můžete také objednávat na našem partnerském eshopu Flora100

Pokud chcete rozvoz květin zdarma, pak navštivte Floreana, eshop s kyticemi a doručením po celé ČR zdarma.