Představujeme: kytice růžových růží

Konkurentka kytice červených růží, o nic méně oblíbená mezi ženami a i květomluva na ni pěje samou chválou. Kytice růžových růží je zkrátka další romantická kytice růží, která si získala srdce romantiček.

Nejčastější důvody darování kytice růžových růží: dárek k výročí, dárek z lásky, dárek k narozeninám, překvapení, žádost o ruku, dárek pro maminku, vyjádření zalíbení, dárek k narození holčičky

Kytice pro ty, kteří si nepotrpí na červené růže

Pro někoho jsou červené růže zkrátka moc agresivní a nevidí v nich nic romantického.

Naopak růžové růže jsou pro ně romantika jako hrom, a navíc nabízí širokou škálu odstínů od jemných růžových až po zářivé růžové. Výběrem toho správného tónu skvěle podtrhnete význam kytice.

Květomluva o růžových růžích říká, že symbolizují upřímnou, věrnou a romantickou lásku. Jejich druhý význam říká: "Jsi krásná." nebo: "Mám rád tvou přirozenou krásu."

Proto se kytice růžových růží skvěle hodí i jako dárek od (tajného) ctitele.

Mohlo by vás také zajímat: Co nám říká barvou růží?

Pro koho je kytice růžových růží vhodná

Rozhodně pro romantičky nebo ženy, které milujeme. Kytice růžových růží je dárek, kterým takové ženě můžete dát najevo, jak vám na ní záleží. Může to být maminka, sestra, kamarádka, dlouholetá kolegyně... Zkrátka kdokoliv, kdo je vašemu srdci blízký.

Darování kytice růžových růží starší ženě by mohlo, po společenské stránce, dělat mírně neplechu. Růžová kytice je přeci jen dívčí záležitost a hlavně hodně emoční.

Takže pokud obdarovanou bude například tchýně nebo šéfová, vyberte raději více ženské a dospělé barvy (rudá, fialová, krémová).