MDŽ

Hledáte dárek k MDŽ? Zvolte jednu z 5 kytic, které vládnou všem

5 kytic k MDŽ, které vládnou všem

Každý rok 8.3. slaví ženy po celém světě Mezinárodní den žen. Ženy si v tento den zaslouží pěknou kytici nebo alespoň květinu. Jak ale vybrat tu pravou kytici k MDŽ? Nechte se inspirovat výběrem toho nejzajímavějšího a nejvíc trendy pro rok 2019, co na našem e-shopu najdete.

Náš tip: Přání k MDŽ přiložte jako vzkaz ke kytici. Podívejte se, jaká přání a básničky k MDŽ posílali naši zákazníci minulý rok. Některá nás tolik dojala, že by byla škoda se s vámi o ně nepodělit.

Metrové růže - Metr radosti k Mezinárodnímu dni žen

Metrové růže jsou přímo zázrak. Vypěstovat kvalitní metrovou růži je ve světě květin ta nejtěžší disciplína. Proto se jejímu pěstování věnují ti nejlepší z nejlepších. Pokud chcete darovat k MDŽ něco opravdu výjimečného, nezapomenutelného a ohromujícího, pak volte růže, které bude mít obdarovaná minimálně do výšky pasu. Najdete je exkluzivně pouze na e-hopu Florea.cz.

Kytice 100 růží.jpg (159 KB)

Modré růže- úcta a obdiv k ženám

Žádná jiná květina není tak mystická a opřená tajemstvím jako právě modrá růže. V přírodě modrou růži, na rozdíl od jiných květin, nenajdete, a to je právě to, co je činí tak atraktivní. Když se navíc zaměříte na květomluvu modrých růží, zjistíte, že vyjadřují úctu a obdiv. A to je přesně to, co chcete ženě k MDŽ vyjádřit.

Modré růže.jpg (150 KB)

Sto růží - Sto přání k MDŽ

Jak často se ženě poštěstí dostat kytici sta růží? Ruku na srdce, moc často ne. MDŽ je skvělá příležitost k tomu obdarovat ženu pořádným pugétem růží. Bude mít stonásobnou radost.

Kytice 100 růží  Red Naomi.jpg (137 KB)

Kytice z tulipánů nebo narcisů - dárek k MDŽ s vůní jara

Tulipány symbolizují jaro. Kdo by se na něj už po tak dlouhé zimě na začátku března netěšil? Na Florea.cz naleznete tulipány všech druhů, barev i velikostí. Všechny prozáří interiér a přinesou příslib jara. Je libo duhové tulipány nebo třeba XXL tulipány dlouhé skoro metr? Nebo zvolte krásné jarní narcisky.

Kytice 100 jarních narcisků.jpg (140 KB)

Květinové krabičky - tři v jednom

Květiny schované v krabičce jako bonbónky v bonboniéře. Po otevření krabičky a prvním napití květů se květiny krásně rozvinou a provoní domácnost. Květinové krabičky jsou takové tři v jednom – dárek, bonboniéra (protože tak krabička vypadá) a květiny. Navíc nespornou výhodou květinových krabiček je, že není potřeba hledat nádobu na kytici, aby zůstaly květy čerstvé.

Krabička rudých růží.png (881 KB)